Διαμέρισμα στη Βαρκελώνη οριοθετεί τους χώρους του με χρώμα και υφές

Το ανακαινισμένο διαμέρισμα από το BONBA Studio στη Βαρκελώνη, χρησιμοποιεί το χρώμα και τις υφές για να οριοθετήσει χώρους αντί να χτίσει τοίχους!

Το οικογενειακό διαμέρισμα 80 τ.μ. ανακαινίστηκε ριζικά όπως ζήτησε ο ιδιοκτήτης του, με σκοπό να αποκτήσει φωτεινότητα και πιο μεγάλους χώρους. Όπως δήλωσε και το ίδιο το γραφείο BONBA που ανέλαβε την ανακαίνιση, το νέο σχέδιο περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές που έδωσαν μια μεγαλύτερη εικόνα στο χώρο και το γέμισαν με φυσικό φως.

Ο συνδυασμός του ξύλου με το πλακάκι, οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις, οι πολλαπλές επιφάνειες και η σωστή μίξη υλικών και επίπλων, διαμόρφωσαν το εσωτερικό της οικογενειακής κατοικίας.

Photos: Jose Hevia

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE