Quantcast

Οι χειροποίητες τσάντες της Emily Levine με τις ιαπωνικές επιρροές

Η ολοκαίνουρια συλλογή με τσάντες και αξεσουάρ της Emily Levine είναι μια πιστή αναπαράσταση των εμπειριών από τα ταξίδια και τα μέρη όπου έχει μεγαλώσει. Μεγαλώνοντας στη Νέα Υόρκη και στην Umbria της Ιταλίας, αλλά και ως εργαζόμενη στο Μιλάνο πάνω στη μόδα, η βασική πηγή έμπνευσης της παρακάτω δουλειάς αποτέλεσε το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Η απλότητα στη μορφή και η wabi- sabi κοσμοθεωρία για την αποδοχή των ανθρώπινων ατελειών, την οδήγησαν από την Ιαπωνία στο Δελχί της Ινδίας και στην αναζήτηση οικογενειακών επιχειρήσεων, που ειδικεύονται στην χειροποίητη τέχνη. Η απλότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια που είχε συναντήσει η Levine στην Ιαπωνία, χαρακτήριζαν με παρόμοιο τρόπο την Ινδία, κυρίως πίσω από τον σχεδιασμό του μεταξωτού σάρι. Τα περισσότερα μέρη της συλλογής της δημιουργού είναι συνονθύλευμα των δύο τόπων που υπηρετούν την απλότητα.

Η δεμένη με κόμπο Dumpling bag δανείζεται το σχήμα της από την ιαπωνική κουλτούρα και συμπεριφορά, ενώ είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο υλικό. Η μεγαλύτερη Tokyo magnet bag είναι φτιαγμένη από μεταξωτό σάρι. Άλλες τσάντες είναι κεντημένες με χάντρες ή με βελονάκι, ενώ κάποιες άλλες είναι αρκετά φανταχτερές για να σας συνοδεύουν στις βραδινές σας εμφανίσεις. Τα κοσμήματα της Levine είναι επίσης, κατασκευασμένα με νοσταλγία από καλοκαιρινές εικόνες της παιδικής ηλικίας στην παραλία.

Στα παρακάτω δημιουργήματα υπάρχει μια έντονη συναισθηματική σύνδεση με τη δημιουργό και μια άρτια επιδεξιότητα που δεν συναντάται εύκολα σε μεγαλύτερα brands. Η ξεχωριστή συλλογή είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες ημέρες, στη Νέα Υόρκη στην καρδιά της Nolita, ενώ όσοι βρίσκεστε αρκετά μακριά από αυτή τη γοητευτική περιοχή, μπορείτε να βρείτε τη συλλογή εδώ.

Source: vogue.com

Photos: Emily Levine

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR