Quantcast

Οι μοναδικές στιγμές και τα πιο δυνατά cheers του 2ου Camparitivo

Φωτογραφίζει ο Κωνσταντίνος Σοφικίτης

Το δεύτερο Camparitivo στο Bites & Wine, κατέκτησε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων και σηματοδότησε την επίσημη αρχή του καλοκαιριού, με φίλους, παγωμένα Campari Tonic, ασύγκριτες γεύσεις και καθηλωτική θέα.

Το didee.gr και η δημιουργική του ομάδα σε συνεργασία με το Campari, συνεχίζουν να δημιουργούν τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες aperitivo και το δεύτερο σε σειρά Camparitivo, μπαίνει πλέον στη λίστα με τις πιο έντονες εμπειρίες του καλοκαιριού!

Με το Campari να μας γνωρίζει τη νέα του απολαυστική και άκρως δροσιστική πρόταση Campari & Schweppes Tonic (1 μέρος Campari, 3 μέρη Schweppes Indian Tonic και 1 φέτα lime για γαρνιτούρα), τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις και προτάσεις του Λευτέρη Λαζάρου, τη μαγική θέα και την πιο όμορφη διάθεση, τα πρώτα και τα πιο αυθεντικά Aperitivo στην Αθήνα παίρνουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας.

Προσωπικότητες από όλους τους δημιουργικούς τομείς έδωσαν για ακόμα μια φορά το παρόν σε μια συνάντηση που πλημμύριζε από συναίσθημα και καλοκαιρινή διάθεση, κάνοντάς τους όλους μια παρέα που είχε να θυμηθεί πολλά, να οργανώσει καινούρια και να τσουγκρίσει τα παγωμένα ποτήρια του Campari, δυνατά, στα ωραιότερα που έρχονται.

Τα Camparitivo επισφραγίζουν επισήμως την ύπαρξή τους και υπόσχονται να φέρουν τις ωραιότερες στιγμές στο αθηναϊκό κοινό και να μυήσουν τις πιο δημιουργικές προσωπικότητες της πόλης στα αυθεντικά aperitivo, που καταφέρνουν να έχουν την ωραιότερη διάθεση του κόσμου, τις πιο ωραίες γεύσεις και την οικειότητα που έχουμε όταν βρισκόμαστε με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Πίνοντας στη υγειά του φετινού καλοκαιριού, η υπόσχεσή μας είναι πως ο Σεπτέμβρης θα μας βρει να κάνουμε το δικό μας Camparitivo και πάλι, έτσι όπως το μάθαμε πλέον όλοι!

Cheers Summer! Cheers Campari! Cheers beautiful people!

camparitivo

Απολαύστε Υπεύθυνα

Επισκεφθείτε τη σελίδα του CAMPARI εδώ

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR