Quantcast

Το πρώτο Camparitivo είχε αξεπέραστες γεύσεις, δημιουργικότητα & κατακόκκινο χρώμα

Το didee.gr και η δημιουργική του ομάδα σε συνεργασία με το Campari, εμπνεύστηκαν τα πιο αυθεντικά Aperitivo της πόλης και το πρώτο Camparitivo στο Varoulko Seaside είναι πλέον γεγονός.

Το πρώτο Camparitivo φιλοξένησε τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους της πόλης, στον εντυπωσιακό χώρο του Βαρούλκου, με θέα τη θάλασσα. Με το Campari, να μας γνωρίζει τη νέα του απολαυστική και άκρως δροσιστική πρόταση Campari & Schweppes Tonic, τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις, τη μαγική θέα και την πιο όμορφη διάθεση, τα πρώτα και τα πιο αυθεντικά Aperitivo στην Αθήνα ξεκίνησαν να δημιουργούν τις δικές τους εμπειρίες.

Τα πιο δροσερά Campari Tonic, στα πιο παγωμένα ποτήρια, πρωταγωνίστησαν στο πρώτο Camparitivo που φιλοξένησε προσωπικότητες από διάφορους δημιουργικούς τομείς, συνεργάτες και αγαπημένους φίλους που έδωσαν το παρόν σε ένα απόγευμα γεμάτο υπέροχες γεύσεις και κατακόκκινο χρώμα.

Ο Λευτέρης Λαζάρου δημιούργησε ένα μενού aperitivo που συνόδευσε τις εκλεπτυσμένες γευστικές νότες του Campari, με την αρχή να γίνεται με τη μοναδική Αθηναϊκή σαλάτα με ζελέ τομάτας. Στη συνέχεια σερβιρίστηκε το σεβίτσε με ξύσμα lime και Campari προετοιμάζοντας το κοινό για την καβουροσαλάτα με αβοκάντο, passion fruit και mango. Τα γευστικά πυροτεχνήματα ήρθαν με την άφιξη του τόνου shiso με τοματίνι, την γαρίδα σουβλάκι και το ταρτάρ γαρίδας.

Τα κατακόκκινα «μαγικά» γάντια τράβηξαν τα βλέμματα του κοινού καθώς προετοίμαζαν ένα Campari Tonic στο πιο ατμοσφαιρικό σημείο του Βαρούλκου Seaside.

Οι ιστορίες των πρώτων Campartivo της πόλης ξεκίνησαν και η μαγεία τους υπόσχεται να μυήσει το αθηναϊκό κοινό στη σύγχρονη και μοναδική φιλοσοφία του Campari, στα ωραιότερά μας απογεύματα.

Φωτογραφίζει ο Πέτρος Σοφικίτης

Απολαύστε Υπεύθυνα.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του CAMPARI εδώ

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR