Quantcast

Ο Brad Pitt πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Tarantino

Ο Brad Pitt πρόκειται να είναι ένας από τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood. Με δεύτερο βασικό πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio, η Sony Pictures ανακοίνωσε χαρακτηριστικά, πως η πλοκή της ταινίας “θα λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες του 1969 στο απόγειο του Χόλιγουντ των χίππιδων”.

“Οι δύο πρωταγωνιστές είναι ο Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ως πρώην αστέρας μιας γουέστερν σειράς και ο για χρόνια κασκαντέρ και stunt double του Cliff Boothe (Brad Pitt). Και οι δύο παλεύουν να τα καταφέρουν σε ένα Hollywood που δεν μπορούν πια να αναγνωρίσουν. Όμως, ο Rick έχει μια πολύ διάσημη γειτόνισσα… τη Sharon Tate”.

Ο Tarantino από την πλευρά του δήλωσε τα εξής για την ταινία: “Δουλεύω πάνω σε αυτό το σενάριο εδώ και 5 χρόνια και ζω στην περιοχή που εκτυλίσσεται η πλοκή, από τα 7 μου έτη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα πω την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Χόλιγουντ που δεν υπάρχουν πια. Και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για τη δυναμική συνεργασία του DiCaprio και του Pitt σαν Rick και Cliff”.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 9 Αυγούστου του 2019.

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR