Quantcast

5 σημαντικές συμβουλές για το άρωμά σας

Πολλοί λένε πως το άρωμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Οι περισσότεροι μεγάλοι οίκοι μόδας εκδίδουν δικές τους σειρές με αρώματα και σχεδόν όλοι μας έχουμε τη δική μας αγαπημένη κολόνια. Ποια είναι όμως τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν φοράμε το άρωμα μας;

  1. Απλά ψεκάστε, μην τρίβεται. Όταν τρίβεται την κολόνια που μόλις έχετε βάλει, ουσιαστικά αλλοιώνεται τις νότες του αρώματός σας.
  2. Το περιβάλλον που βάζετε την κολόνια σας είναι πολύ σημαντικό. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ένα άρωμα είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός και η θερμοκρασία δωματίου είναι η ιδανική για να φυλάσσετε μια κολόνια, καθώς οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να επηρεάσουν την ένταση της.
  3. Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι. Μια παλιά φράση που όπως φαίνεται είναι και σωστή, καθώς όταν η συσκευασία του αρώματος είναι αρκετά μεγάλη και φτάσει στη μέση, επιτρέπει στο οξυγόνο να διεισδύσει στο μπουκάλι και να αντιδράσει με τα ήδη υπάρχοντα συστατικά στοιχεία του αρώματος.
  4. Τα συνθετικά στοιχεία ίσως είναι απαραίτητα. Όλοι προτιμούν τα φυσικά αρώματα όμως κάποια στοιχεία δεν μπορούν να παρθούν με φυσική εκχείλιση. Για τον λόγο αυτό οι εταιρείες φροντίζουν να γίνει η τεχνική με τέτοιο τρόπο που να είναι φιλική προς το δέρμα.
  5. Μην φοβάστε να ψεκάσετε τα μαλλιά σας. Το άρωμα δεν κρατάει πολύ στο ξηρό δέρμα, επίσης δεν πρέπει να καλύπτεται από ρούχα. Έτσι, όταν ψεκάζετε τα μαλλιά σας το άρωμα καταφέρνει να διατηρείτε περισσότερη ώρα.
More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR