Quantcast

Dirt’idee #17 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini – style blogger στο dirtymaritini.com – ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirtymaritini)

 

Τα ολοκαίνουρια Extraits de Cologne της Roger & Gallet

Με τα Extraits de Cologne, η Roger & Gallet δίνει νέα διάσταση στο αρχικό Eau de Cologne, μέσα από μια μοντέρνα εκδοχή πολλών πολύτιμων πρώτων υλών: τουμπερόζα, νερολί, τσάι, λουίζα και μαύρο φραγκοστάφυλο. Πρόκειται για μια συλλογή χαρούμενων, φωτεινών, αρωμάτων, που συνδυάζουν την απαράμιλλη φρεσκάδα της υπογραφής ενός Cologne με τη μακράς διάρκειας ένταση ενός Eau de Parfum. Bonus Point: To άρωμα Thé Fantaisie από τη σειρά Extraits de Cologne με εκχυλίσματα μαύρου τσαγιού!

 

H νέα συλλογή γυαλιών ηλίου της Max & Co για το χειμώνα του ᾽18

Όπως όλα δείχνουν, για μία ακόμη σεζόν, η τάση cat eye πρωταγωνιστεί και φέτος στα πιο δυνατά brands της μόδας. Όπως για παράδειγμα στα γυαλιά της σειράς Max & Co, τα οποία αποτελούν την επιτομή της θηλυκότητας ξεχωρίζοντας για το μοναδικό τους μπροστινό τμήμα από πολλαπλές στρώσεις στραφταλιζέ ασετάτ.

 

Η παράσταση “Η αγάπη άργησε μια μέρα” στο θέατρο Αργώ

Πρόκειται για το γνωστό και αγαπημένο μυθιστόρημα της Λιλής Ζωγράφου, που μεταφέρει στη σκηνή, υπογράφοντας τη διασκευή και τη σκηνοθεσία, ο Ένκε Φεζολλάρι. Ξεκινώντας από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης στα μέσα της δεκαετίας του ’30 και φτάνοντας μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’70, το έργο καταγγέλλει τη γυναικεία υποδούλωση στην πατρική και στη συνέχεια στη συζυγική εξουσία. Γυναίκες – θύματα και θύτες μιας κλειστής κοινωνίας, που μέσα από την τραγικότητά τους ή τον καθωσπρεπισμό και την υποκρισία τους «σπαταλούν τη ζωή τους στις κοινωνικές συμβάσεις και την ερωτική στέρηση», όπως λέει η συγγραφέας. Τους εφτά συγκλονιστικούς γυναικείους ρόλους, αλλά και κάποιους αντρικούς ή σκιές αντρικών ρόλων, ενσαρκώνουν με μεγάλη ενεργητικότητα στη σκηνή οι: Αιμιλία Υψηλάντη, Αθηνά Τσιλύρα, Κατερίνα Μισιχρόνη, Μυρτώ Γκόνη, Μαρία Καρακίτσου, Βασιλική Διαλυνά, Μαρία Αποστολακέα.

Θέατρο Αργώ: Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο
Τηλ.: 2105201684-5

 

To ταξίδι στον καφέ που προσφέρουν τα καταστήματα PAUL 

Ότι η Γαλλία συχνά αποτελεί πηγή έμπνευσης, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Το ότι το γαλλικό boulangerie – patisserie PAUL σερβίρει πλέον μια limited σειρά με γλυκά βασισμένα στον καφέ, αυτό είναι σίγουρα κάτι καινούριο. Λαχταριστά εκλέρ, μαρέγκες και sable caviar με άρωμα καφέ, είναι μόνο κάποιες από τις γλυκιές αμαρτίες που μπορεί κανείς να απολαύσει για λίγες ημέρες στα 3 καταστήματα της αλυσίδας. Αξίζει να σημειωθεί πως η αλυσίδα Paul ξεχωρίζει για τις αυθεντικές γαλλικές συνταγές σε όλα τα προϊόντα. Χαρακτηριστικό είναι, ότι οι πρώτες ύλες εισάγονται απευθείας από τη Γαλλία, εκτός από τα ελληνικά φρούτα και λαχανικά που χρησιμοποιούνται εδώ.

 

H νέα κρέμα Herbal Recovery Advanced Day cream της Jurlique

H Jurlique παρουσιάζει τη Herbal Recovery Advanced Day cream, τη νέα ισχυρή κρέμα ημέρας της βραβευμένης σειράς Herbal Recovery. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από το μπουμπούκι του Ιαπωνικού Κέδρου και 18 ενεργά βοτανικά συστατικά, καταπολεμά την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών της γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, θαμπή όψη και ξηρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα αναζωογονημένη, λεία και απαλή, γεμάτη νεανική λάμψη.

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR