Quantcast

Το νέο Lounge του PERISCOPE Hotel στην «καρδιά» της Αθήνας

Η νέα all-day πρόταση στο κέντρο της πόλης είναι το ανανεωμένο Lounge του PERISCOPE Hotel, στο Κολωνάκι.

Το PERISCOPE Hotel αποτελεί την εναλλακτική πρόταση των Yes! Hotels σχετικά με τα απλά, αστικά ξενοδοχεία. Ο σύγχρονος μινιμαλισμός και ο βραβευμένος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός δημιουργούν έναν νέο, urban παράδεισο, ακριβώς στην καρδιά του Κολωνακίου, της παλαιότερης και πιο αποκλειστικής αθηναϊκής γειτονιάς της Αθήνας. Το αρχικό οικολογικό κτίριο, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950, είναι σήμερα ένα αφιέρωμα στις καθαρές γραμμές και τους ξεκάθαρους χώρους, εξισορροπώντας τις εργονομικές λύσεις με την αστική αισθητική. Μορφή, χρώμα και υφή δημιουργούν μια αίσθηση τάξης και ηρεμίας. Τα 21 δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου διαθέτουν κομμάτια τέχνης με θέμα το “periscope”, που παρατηρεί και καταγράφει τη ζωντανή πόλη. Είτε ως σύγχρονο «σπίτι» του Σαββατοκύριακου, είτε για ένα σύντομο διάλειμμα, το Periscope είναι ένα από τα αγαπημένα τόσο των επιχειρηματιών, όσο και των ταξιδιωτών αναψυχής.

 

Στην κοσμοπολίτικη οδό Χάρητος στο Κολωνάκι και στο ισόγειο του PERISCOPE Hotel βρίσκεται το PERISCOPE lounge, ένας πλήρως ανανεωμένος χώρος, ο οποίος απευθύνεται αποκλειστικά στους επισκέπτες του ξενοδοχείου και αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. To σύγχρονο design σε συνδυασμό με τη μοναδική αισθητική του χώρου συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό, για εκείνους που αναζητούν την εμπειρία μιας αυθεντικής και παράλληλα σύγχρονης φιλοξενίας.

Την μοντερνιστική ανανέωση του χώρου επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο “Deca Architects”. Στόχος τους ήταν φυσικά η αποτύπωση μιας urban φιλοσοφίας στο συνολικό Interior design που διατηρήθηκε. Διάφορα έργα τέχνης τοποθετήθηκαν στο χώρο, γήινα χρώματα πλαισίωσαν τους τοίχους, ενώ η επίπλωση και η lounge διάθεση δημιουργούν την απόλυτη ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην καρδιά της Αθήνας.

Ανασχεδιασμένο για να καταγράψει τις νέες αστικές συνθήκες που επικράτησαν παγκοσμίως, με την πανταχού παρουσία καμερών παρακολούθησης και συστημάτων κλειστού κυκλώματος, το PERISCOPE παίζει με θέμα την «περισκοπική» παρατήρηση. Οι αρχιτέκτονες συντονίζουν μια ομάδα καλλιτεχνών, βιομηχανικών σχεδιαστών, προγραμματιστών, τρισδιάστατων εμψυχωτών, γραφιστών και οπτικοακουστικών εμπειρογνωμόνων για την παραγωγή 13 ειδικών εγκαταστάσεων, οι οποίες ποικίλλουν σε κλίμακα και πολλαπλασιάζουν το όραμα των επισκεπτών.

Το PERISCOPE Lounge λειτουργεί καθημερινά, από νωρίς το πρωί για πλήρες πρωινό ενώ γευστικά snacks, απολαυστικές bar food προτάσεις προσφέρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι και αργά το βράδυ στους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR