Quantcast

H&M Conscious Exclusive: Formal σχεδιαστική αισθητική στο αθηναϊκό τοπίο

Κείμενο:  Φένια Ζάννη

Οι πρωταγωνιστές της φετινής συλλογής H&M Conscious Exclusive, Κωνσταντίνος Δανός και Μαριτίνα Χαλβατζή σε ένα ανοιξιάτικο, φωτογραφικό editorial.

Έχοντας background τη μοναδική αύρα των βορείων προαστίων της Αθήνας και το ιδιαίτερο τοπίο που συνδυάζει τη φύση με την αστική αισθητική, οι πρωταγωνιστές της φετινής συλλογής, Μαριτίνα Χαλβατζή και Κωνσταντίνος Δανός, αναδεικνύουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο τη νέα H&M Conscious Exclusive. Ο φωτογράφος Ιωσήφ Αλεξιάδης αποτυπώνει μέσα στις λήψεις του την ταύτιση της Conscious πτυχής με την formal πλευρά του στυλ, σε ένα concept editorial υψηλής αισθητικής.

Με την αρμονία να χαρακτηρίζει πάντα τις επιλογές της, η Μαριτίνα Χαλβατζή επιλέγει να συνδυάσει τα formal κομμάτια με μοντέρνες λεπτομέρειες και ένα natural make-up. Ροζ, πράσινο και μαύρο είναι τα χρώματα που εκείνη επιλέγει να ενσωματώσει στο προσωπικό στυλ της. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει πώς μπορεί το σύγχρονο στυλ να επικαιροποιηθεί αρμονικά με μοντέρνες ενημερώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Δανός επιλέγει σοφιστικέ outfits για τις πιο formal ανάγκες της καθημερινότητάς του. Δημιουργεί ενδιαφέροντες και μοντέρνους συνδυασμούς, διατηρώντας όμως πάντα τη μοναδικότητα του προσωπικού του στυλ. Jacket με μοντέρνες λεπτομέρειες, πουκάμισα και υφασμάτινα παντελόνια σε σκούρο μπλε και μαύρο χρώμα, επαναπροσδιορίζουν τις πιο διαχρονικές επιλογές που ο ίδιος προτιμά για τις επίσημες περιστάσεις.

Αναδεικνύοντας στο έπακρο μια φιλοσοφία που αγαπά το περιβάλλον, οι πρωταγωνιστές εναρμονίζονται άψογα με την formal λογική των ρούχων, δημιουργώντας ένα κράμα μόδας, ποιότητας και συνείδησης προς το περιβάλλον.

Λίγα λόγια για τη συλλογή

Στην Conscious Exclusive συλλογή για το 2017, η H&M εστιάζει σε ένα ειδικό ύφασμα, το BIONIC®, μια πολυεστέρα που αποτελείται από ανακυκλωμένο πλαστικό. Πρόκειται για μια συλλογή υψηλής ποιότητας με επίκεντρο την ομορφιά και τον αισθησιασμό, ιδανική για τις πιο formal περιστάσεις. Φέτος η Conscious Exclusive περιλαμβάνει και ανδρικά κομμάτια, εναρμονίζοντάς τα με τη συνολική formal αισθητική της συλλογής.

Η συλλογή H&M Conscious Exclusive θα είναι διαθέσιμη σε περίπου 160 καταστήματα H&M σε όλο τον κόσμο, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση hm.com, από τις 20 Απρίλη 2017.

Η κλιματική αλλαγή και η ανθρώπινη επίδραση έχει επιβαρύνει σημαντικά το περιβάλλον. Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης, η H&M συμβάλλει στην αλλαγή του τοπίου αυτού με τις Conscious Exclusive συλλογές της. Η εταιρεία, έχοντας στο παρελθόν καταγραφεί στην ιστορία της μόδας με lineups που εμπεριείχαν στοιχεία από τον 18ο αιώνα έως και την Art Deco περίοδο, τώρα καινοτομεί.

Η φωτογράφιση έγινε στο CocoMat Hotel Nafsika στην Κηφισιά.
Το make-up/hair επιμελήθηκε η ili the Dealy.

Στείλε μας mail στο contact@didee.gr με το ονοματεπώνυμό σου, το τηλέφωνο επικοινωνίας, το email και την πόλη διαμονής σου και θα λάβεις κι εσύ μια πρόσκληση για το μεγάλο event της H&M, την Τετάρτη στις 19 Απριλίου, στο κατάστημα της Ερμού 54, όπου θα παρουσιαστεί η συλλογή H&M Conscious Exclusive. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη, στις 12/4.

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR