Quantcast
Μαριχουάνας

6,7 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα από την πώληση Μαριχουάνας το 2016

Δεν είναι μυστικό ότι τα ποσοστά πωλήσεων της μαριχουάνας αυξάνονται όλο και περισσότερο χρόνο με την πάροδο του χρόνου. Το Forbes ανέφερε πρόσφατα ότι το 2016 σημειώθηκε μια εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων κάνναβης, η οποία άγγιξε τα 6,7 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Πρόκειται για μια αύξηση κατά 30%, συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές. Η έκθεση προέρχεται από το Arcview Market Research.

Η έρευνα προβλέπει αύξηση του ποσοστού μέχρι το 2021, η οποία θα μεταφράζεται σε παραπάνω από 20,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο νέος editor-in-chief του ArcView, Tom Adams αποκαλύπτει ότι: «Οι μόνες κατηγορίες ελαφράς βιομηχανίας που έχω δει να φτάνουν τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια είναι η καλωδιακή τηλεόραση (19%) στη δεκαετία του 1990 και το ευρυζωνικό Διαδίκτυο (29%) στη δεκαετία του 2000».

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η νόμιμη αγορά μαριχουάνας θα διαμορφώσει τον πολιτισμό κάνναβης σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά τώρα που έχει γίνει ένα βιώσιμο τμήμα της οικονομίας. Άλλοι παράγοντες όσον αφορά το προϊόν θα είναι η εξέλιξη των διαφόρων μορφών της κατανάλωσης, όπως για παράδειγμα η βρώσιμη κάνναβη.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR