Quantcast
στούντιο

Μινιμαλιστικό στούντιο στην Κρακοβία

Το αρχιτεκτονικό στούντιο BLACKHAUS Karol Ciepliñski Architekt μόλις ολοκλήρωσε ένα στούντιο προς ενοικίαση. Πρόκειται για ένα πρόσφατα ανακαινισμένο οίκημα στην Κρακοβία, με έτος κατασκευής το 1934, τοποθετημένο στον 3ο όροφο μιας πολυκατοικίας και με έκταση 27 τετραγωνικά μέτρα. Το μικρό διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση που όμως θα είναι πλήρης, αποπνέοντας μια ήρεμη και μίνιμαλ αίσθηση.

Η πρόκληση ήταν να δημιουργήσουν έναν χώρο που θα ήταν άνετος, ενώ θα είχε όλα όσα θα μπορούσε κανείς να χρειαστεί στην καθημερινότητά του. Η διάταξη επανασχεδιάστηκε για να γίνει ένα ανοικτό σχέδιο ορόφων με χώρους που διαχωρίζονται σε ζώνες με τη βοήθεια του χρώματος. Η κουζίνα και η είσοδος είναι βαμμένες σε ανοιχτό γκρι τόνο, το υπνοδωμάτιο / καθιστικό σε λευκό και ξύλο βελανιδιάς, ενώ το μπάνιο είναι ολόμαυρο. Παρά το γεγονός πως το διαμέρισμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα, ο χώρος εξακολουθεί να εκπέμπει την αίσθηση της καθαρότητας με μίνιμαλ λεπτομέρειες.

Krakow-Apt-BLACKHAUS-Karol-Cieplinski-Architekt-9 Krakow-Apt-BLACKHAUS-Karol-Cieplinski-Architekt-8 Krakow-Apt-BLACKHAUS-Karol-Cieplinski-Architekt-7 Krakow-Apt-BLACKHAUS-Karol-Cieplinski-Architekt-6 Krakow-Apt-BLACKHAUS-Karol-Cieplinski-Architekt-5 Krakow-Apt-BLACKHAUS-Karol-Cieplinski-Architekt-4 Krakow-Apt-BLACKHAUS-Karol-Cieplinski-Architekt-3 Krakow-Apt-BLACKHAUS-Karol-Cieplinski-Architekt-2Krakow-Apt-BLACKHAUS-Karol-Cieplinski-Architekt-10

 

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR