ήλιος

Surf, ήλιος, θάλασσα και δάση στην κάμερα του νομά φωτογράφου Raskal

Γράφει η Φωτεινή Αθηνέλη

Ο Crille Rask, γνωστός και ως Raskal, είναι ένας περιπετειώδης νομάς φωτογράφος ο οποίος πέρασε τα παιδικά του χρόνια μεταξύ της Πορτογαλίας και της Σουηδίας κάνοντας skateboard, surfing και snowboard.

Εργάστηκε σκληρά για να κάνει το πάθος του ένα έργο. Εξηγεί ότι ήταν πιο γενναίος ή ηλίθιος από τους περισσότερους ανθρώπους, πήρε πολλά ρίσκα και έκανε πολλές επιλογές, για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα. Ζει μια ευτυχισμένη ζωή, απολαμβάνοντας τη φύση, την οικογένειά του, τους φίλους και τα ταξίδια. Εξερευνά τον κόσμο με τη φωτογραφική μηχανή του, συλλαμβάνει τα χαμόγελα των ανθρώπων, ιστιοσανίδες, τη φίλη του, ηλιοβασιλέματα και τις άγριες βυθίσεις στην καρδιά των τροπικών δασών.

sufsunandseaadventuresbyraskal-14sufsunandseaadventuresbyraskal-1 sufsunandseaadventuresbyraskal-2 sufsunandseaadventuresbyraskal-6sufsunandseaadventuresbyraskal-3 sufsunandseaadventuresbyraskal-4 sufsunandseaadventuresbyraskal-5 sufsunandseaadventuresbyraskal-7 sufsunandseaadventuresbyraskal-8 sufsunandseaadventuresbyraskal-9 sufsunandseaadventuresbyraskal-10 sufsunandseaadventuresbyraskal-11 sufsunandseaadventuresbyraskal-13 sufsunandseaadventuresbyraskal-15 sufsunandseaadventuresbyraskal-16 sufsunandseaadventuresbyraskal-17 sufsunandseaadventuresbyraskal-18 sufsunandseaadventuresbyraskal-19 sufsunandseaadventuresbyraskal-20

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
suspended house 2
Το Suspended House του Ιρανού αρχιτέκτονα Milad Eshtiyaghi