Quantcast
IKEA

IKEA: Η πρώτη συνεργασία με Fashion Designer

Η εταιρεία επίπλων της IKEA φαίνεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο πρωτοποριακή διαδρομή, αφού ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Βρετανή σχεδιάστρια ανδρικών ρούχων, Katie Eary.

Με τον τίτλο “Giltig”,  η σειρά που λανσαρίστηκε από τη συνεργασία αποτελείται από σερβίτσια, έπιπλα και υφάσματα που φέρουν τα μοτίβα για τα οποία η Eary έχει γίνει τόσο γνωστή. Όλα αυτά παρουσιάζονται σε μια συλλογή από απίστευτα δυνατά χρώματα, ενώ τα είδη οικιακής χρήσης είναι καλυμμένα με πολύχρωμα ψάρια και γάτες, τα μαξιλάρια έχουν μοτίβα με μάτια και μυαλά και μια μαγειρική ποδιά έχει αποτυπωμένα ματωμένα δόντια βαμπίρ. Η συνολική αίσθηση που δίνει η συλλογή θυμίζει ένα LSD ταξίδι στους εσωτερικούς χώρους του καταστήματος.

Η συλλογή Giltig θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ΙΚΕΑ αυτό το μήνα, ωστόσο όλα τα είδη θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό.

ikea-giltig-katie-eary-12 ikea-giltig-katie-eary-11 ikea-giltig-katie-eary-10 ikea-giltig-katie-eary-09 ikea-giltig-katie-eary-08 ikea-giltig-katie-eary-07 ikea-giltig-katie-eary-06 ikea-giltig-katie-eary-05 ikea-giltig-katie-eary-04 ikea-giltig-katie-eary-02 ikea-giltig-katie-eary-01

 

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR