Quantcast
ugg x tes

UGG x Elder Statesman: Μια συνεργασία που παραπέμπει στη χαλαρή ενέργεια της Καλιφόρνια

Η UGG και το brand με έδρα την Καλιφόρνια, The Elder Statesman, ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια συλλογή από πολύχρωμα και περίτεχνα διακοσμημένα παπούτσια και αξεσουάρ που αποπνέουν το “coolness” των δυο εταιρειών και της Δυτικής Ακτής.

Ugg x The Elder Statesman Collection

Στη συνεργασία αυτή είναι κάτι περισσότερο από εμφανής ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν και τα δυο brands. Έμφαση στη δεξιοτεχνία και τη λεπτομέρεια, δεδομένη ποιότητα και πινελιές αίγλης και πολυτέλειας δίνουν μοναδικό χαρακτήρα τόσο σε κάθε ένα brand ξεχωριστά όσο και στα έξι κομμάτια της συλλογής.

Ugg x The Elder Statesman Collection

Στην καμπάνια της συνεργασίας ανάμεσα στην UGG και την The Elder Statesman πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης και επιχειρηματίας, Seth Rogen. Η καμπάνια γυρίστηκε σε ένα ειδικά κατασκευασμένο μίνι βαν, ένα Toyota HiAce σε μια εντυπωσιακή ροζ απόχρωση, εξοπλισμένο με ένα στούντιο κεραμικής που περιέχει τις προσωπικές κεραμικές δημιουργίες του χαρισματικού Rogen.

Ugg x The Elder Statesman Collection

Μαζί με τον Rogen, στην καμπάνια συμμετέχουν και άλλες ταλαντούχες προσωπικότητες, όπως η καλλιτέχνις Jaime Gerin, ο υαλουργός Cedric Mitchell, ο καλλιτέχνης κλωστοϋφαντουργίας Sesan και ο surfer Kyle Albers.

Ugg x The Elder Statesman Collection

Για να προστεθεί μια νότα χιούμορ και νοσταλγίας στην καμπάνια κάνει την εμφάνισή του ο “UGGman” στο πλευρό του Rogen, κάτι που υπενθυμίζει σε όλους ότι η συνεργασία είναι εμποτισμένη με το παιχνιδιάρικο πνεύμα που χαρακτηρίζει την Καλιφορνέζικη προσέγγιση της ζωής.

Ugg x The Elder Statesman Collection

Ugg x The Elder Statesman Collection ugg x tes ugg x tes Ugg x The Elder Statesman Collection Ugg x The Elder Statesman Collection

Source | Crash

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR