Quantcast
Greenwich Street 01 1024x662 (1)

West Village: To loft με θέα στον αυτοκινητόδρομο West Side και τον ποταμό Hudson

Ένας αρχιτέκτονας σχεδίασε αυτό το μινιμαλιστικό loft στο West Village, εισάγοντας μια κατασκευή που χωρίζει αριστοτεχνικά τον χώρο, με έναν καναπέ στο χρώμα της καραμέλας στη μία πλευρά και ένα κρεβάτι στην άλλη.

Ο μεγάλος ανοιχτός χώρος με τα μεγάλα τζαμένια παράθυρα και χωρίς εσωτερικούς τοίχους, αποτέλεσε τον καμβά για αρχιτεκτονική δημιουργία και σχεδιαστική ευρηματικότητα με αποτέλεσμα μια custom-made κατασκευή η οποία κατάφερε να λειτουργήσει τόσο ως διαχωριστικό όσο και ως αποθηκευτικός χώρος.

West Village Διαμέρισμα

Το Apartment 7k βρίσκεται στον τελευταίο όροφο της οδού 720 Greenwich Street, στην καρδιά μιας από τις πιο περιζήτητες γειτονιές του Μανχάταν. Το δεκαώροφο κτίριο από κόκκινο τούβλο χρονολογείται από το 1898.

Θολωτές οροφές, λευκά ξύλινα πατώματα, εμφανή τούβλα, με άλλα λόγια μια ολόλευκη χρωματική παλέτα “υποδέχεται” αρμονικά τα παράθυρα με οκτώ τζάμια που τραβούν φως, το κόκκινο χαλί και τον βελούδινο καναπέ. Η κουζίνα έχει ανακαινιστεί πλήρως, με ντουλάπια δανέζικου στιλ, ενώ το διαμέρισμα στο West Village διαθέτει έναν αρκετά ευρύχωρο κοινόχρηστο κήπο στον τελευταίο όροφο με θέα στον ποταμό Hudson, δύο τετράγωνα μακριά.

West Village Διαμέρισμα West Village Διαμέρισμα West Village Διαμέρισμα

Source | The Spaces

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR