Quantcast

VanMoof S4 και X4: Λιτή αισθητική και αναβαθμισμένη ασφάλεια στα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα πόλης

Τα νέα ποδήλατα VanMoof S4 και X4 δείχνουν ότι η βραβευμένη κατασκευάστρια εταιρεία ποδηλάτων από την Ολλανδία εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του είδους με βελτιωμένο σχεδιασμό, νέα χρώματα και σύμμαχο την απλότητα.

Τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα VanMoof S4 και X4 βασίζονται στην 13χρονη εμπειρία της ολλανδικής εταιρείας, συνδυάζοντας τη στιβαρή εμφάνιση με μια εξαιρετικά μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση.

VanMoof S4 X4

Τα νέα S4 και X4 αντιπροσωπεύουν την αισθητική της VanMoof, με τέσσερα νέα χρώματα (Purple Fog, Sunbeam Yellow, Foam Green και Evergreen) καθώς και με αναβαθμισμένες προδιαγραφές τόσο λειτουργικά όσο και σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια, όπως το σύστημα Kick Lock το οποίο με ένα πάτημα κλειδώνει τον πίσω τροχό και ενεργοποιεί τον συναγερμό.

VanMoof S4 X4

Οι επιδόσεις είναι βελτιωμένες σε σχέση με το (παλιότερο) S3, ενώ η προβλεπόμενη μέγιστη αυτονομία είναι περίπου 150 χλμ χάρη στο αναβαθμισμένο λογισμικό. Στο τιμόνι έχει τοποθετηθεί μια βάση τηλεφώνου ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή για πλοήγηση, ενώ τα ποδήλατα διαθέτουν υδραυλικά φρένα για γρήγορη και ασφαλή επιβράδυνση.

Η έκδοση X4 έχει χαμηλότερη εγκάρσια μπάρα για ευκολότερη τοποθέτηση, ελαφρώς μικρότερους τροχούς και βάση για καλάθι. Κατά τα άλλα και τα δύο ποδήλατα μοιράζονται τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές, όπως οι αφαιρούμενες πίσω σχάρες κατασκευασμένες από αλουμίνιο οι οποίες δίνουν μέγιστο βάρος φορτίου 25 κιλά.

VanMoof S4 X4

Τέλος, η VanMoof προσφέρει μια συνδρομητική υπηρεσία “Bike Hunter” ικανή να εντοπίσει το ποδήλατο στην απίθανη περίπτωση που κλαπεί.

VanMoof S4 X4

Η τιμή πώλησης για τα ποδήλατα VanMoof S4 & X4 ξεκινά από 2.198 £, VanMoof.com.

Source | Wallpaper Mag

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR