Quantcast

Η Ανατολή συναντά τη Δύση σε μια ανακαινισμένη κατοικία στη Φρανκφούρτη

Η κατοικία βρίσκεται στη συνοικία Westend στη Φρανκφούρτη, σε μια πολυκατοικία που χρονολογείται από το 1900. Έχει εμβαδό 200 τ.μ., ενώ έχει υποστεί ριζική ανακαίνιση κατά την οποία προστέθηκαν λεπτομέρειες Japandi.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης, δημιουργήθηκε μια αίθουσα τσαγιού εμπνευσμένη από την Ιαπωνία με ταπέτα τατάμι και διαχωριστικά τύπου shoji, που λούζουν το κατάλευκο εσωτερικό με ένα διάχυτο, θερμό φως.

Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη

Αυτή η αίσθηση ηρεμίας διακατέχει και το υπόλοιπο σπίτι χάρη στην απαλή και ουδέτερη παλέτα χρωμάτων αλλά και λόγω των φυσικών υλικών που προτιμήθηκαν στην κατασκευή και τον διάκοσμο.

Ανοιχτόχρωμα παρκέ δάπεδα δίνουν στον χώρο φωτεινότητα αλλά και την αίσθηση του ευρύχωρου, ενώ οι γύψινες λεπτομέρειες που φαντάζουν μιας άλλης εποχής διατηρήθηκαν στις κορυφές των πανύψηλων τοίχων του σπιτιού.

Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη

Τα ειδικά σχεδιασμένα ντουλάπια δίνουν πινελιές από πράσινο του φασκόμηλου και πράσινο της μέντας στον διάδρομο και στο σαλόνι.

Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη Ανακαίνιση Κατοικίας Φρανκφούρτη

Η κατοικία στη Φρανκφούρτη βρίσκεται προς πώληση από το Fantastic Frank προς €2.390.000.

Source | The Spaces

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR