Quantcast
courreges creates a retro futuristic fantasy over consumed by technology for fw23

Η χρήση της τεχνολογίας εμπνέει τη συλλογή Courrèges FW 2023

Το runway για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 του Nicolas di Felice για το brand Courrèges, εμπνέεται από τη χρήση της τεχνολογίας στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου.

Το μοντέλο που άνοιξε την παρουσίαση της συλλογής βγήκε κοιτάζοντας το τηλέφωνό της, καθώς η οθόνη LED έλαμπε στο πρόσωπό της. Φορούσε ένα oversized hoodie με σκισίματα στο πλάι.

Courrèges 2023

Τα δερμάτινα τζάκετ, τα τουίντ παλτό αλλά και τα ημιδιαφανή ρούχα και οι εντυπωσιακές μπότες σε μαύρο και άσπρο, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Courrèges

Ως συνέχεια του θέματος -που εστιάζει στην τεχνολογία- η συλλογή συνοδεύτηκε από μια φωνή AI που ρωτούσε επανειλημμένα “Είναι ο ουρανός μπλε;”.

Άλλες εμφανίσεις που εντυπωσίασαν ήταν τα πλεκτά φορέματα, τα γυαλιστερά δερμάτινα τοπ και τα παλτό με τονισμένους ώμους, όλα με βαθιά λαιμόκοψη ώστε να συνδυάζονται με μεγάλα μενταγιόν από καθρέφτη που αντανακλούσαν τα φώτα.

Courrèges Courrèges

Το λογότυπο του brand Courrèges εμφανίστηκε σε φορέματα και μπλούζες που αγκάλιαζαν το σώμα, ενώ κομμάτια σε τόνους του ροζ και του κόκκινου δημιούργησαν αντίθεση με τις υπόλοιπες -σε πλειοψηφία- ασπρόμαυρες εμφανίσεις.

Courrèges Courrèges courreges fw23 collection runway courreges fw23 collection runway

 

Source | hypebae

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR