Quantcast
Hemingford Road III 07 1

Το studio Hamish Vincent δίνει νέο χαρακτήρα σε μια κατοικία βικτωριανής αισθητικής

Το studio με έδρα το Λονδίνο Hamish Vincent, το οποίο επιμελήθηκε το project της ανακαίνισης της διώροφης μεζονέτας, αναβάθμισε το εσωτερικό της προσθέτοντας custom made έπιπλα από βελανιδιά και κομψό ορειχάλκινο εξοπλισμό, ενώ όσον αφορά στα χρώματα, επέλεξε μια παλέτα διακριτική αλλά συνάμα κυριαρχική. Για παράδειγμα, στην κουζίνα χρησιμοποίησε μια κατά παραγγελία απόχρωση “Hamish in Barnsbury”, την οποία δημιούργησε η εταιρία Fenwick & Tillbrook.

Hemingford Road III Hamish Vincent

Το παρκέ δάπεδο, σε συνδυασμό με την αποκατασταθείσα επένδυση του τοίχο, ολοκληρώνει τον βασικό διάκοσμο, καθώς αποτελεί μια ουσιαστική επιλογή χωρίς να περιορίζει -αισθητικά και πρακτικά- σε τίποτα.

Hemingford Road III

Η δημιουργική ομάδα του Hamish Vincent studio εισήγαγε μοντέρνα στοιχεία για αντίθεση, όπως μια πόρτα Crittall με μαύρο πλαίσιο στην κουζίνα και τα έντονα φωτιστικά σε κάθε δωμάτιο.

Hemingford Road III Hamish Vincent

Τα δυο υπνοδωμάτια της κατοικίας  βρίσκονται στο ισόγειο του σπιτιού, βλέπουν δυτικά μέσα από ψηλά παράθυρα και οδηγούν στον πίσω κήπο.

Hemingford Road III Hamish Vincent Hemingford Road III Hamish Vincent

Οι custom-made ντουλάπες στο δεύτερο υπνοδωμάτιο δημιουργούν άφθονο χώρο αποθήκευσης.

Hemingford Road III Hemingford Road III Hamish Vincent Hemingford Road III Hamish Vincent

Η κατοικία βρίσκεται προς πώληση από το The Modern House για 1,59£ εκατομμύρια λίρες.

Hemingford Road III Hamish Vincent Hemingford Road III Hemingford Road III Hamish Vincent Hemingford Road III Hemingford Road III

Source | The Spaces

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR