Quantcast
Apartment Prague Malfinio - Διαμέρισμα - Πράγα

Το νέο δημιούργημα του αρχιτεκτονικού γραφείου Malfinio στην Πράγα

Το αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα την Τσεχία, Malfinio, ανακαίνισε ένα διαμέρισμα κατασκευής 19ου αιώνα στην Πράγα για ένα νεαρό ζευγάρι με παιδιά. 

Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση του διαμερίσματος παρέμειναν πιστά στον χαρακτήρα του κτιρίου ενώ ταυτόχρονα κατάφεραν να το καταστήσουν κατάλληλο για μια σύγχρονη οικογένεια.

Η νέα διάταξη οδήγησε σε δημιουργία μεγαλύτερων χώρων και δωματίων, ιδιαίτερα στην περίπτωση του κύριου χώρου διαβίωσης, όπου αφαιρέθηκε ένας ολόκληρος τοίχος. Μια άλλη πτυχή του σχεδιασμού φρόντισε ώστε όλα τα υλικά σε συνδυασμό με τη χρωματική παλέτα να δημιουργούν μια συνεκτική εικόνα σε όλο το σπίτι.

Συγκεκριμένα, ένας σιωπηλός συνδυασμός χρωμάτων αναμειγνύεται με μια προσεγμένη επιλογή χρωμάτων στα έπιπλα, όπως για παράδειγμα λευκό, μπεζ και ροζ χρώματα στο καθιστικό δένουν αρμονικά με τον καναπέ Togo (Ligne Roset), το ottoman και τις πολυθρόνες Roly Poly της Toogood Furniture.

Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio

Οι καθαρές γραμμές συνεχίζονται στον τοίχο με τη λευκή βιβλιοθήκη.

Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio

Tο κύριο υπνοδωμάτιο, βρίσκεται στο ένα άκρο του διαμερίσματος, με το κεφαλάρι του κρεβατιού να είναι ένα “ανοιχτό” ξύλινο ράφι το οποίο λειτουργεί ως διαχωριστικό για να δημιουργήσει χώρο για ένα γραφείο στο σπίτι.

Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio

Τα κύρια χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το λευκό, το γκρι, το μουσταρδί και το ροζ της πούδρας, χρώματα που εμφανίζονται επιλεκτικά σε κάθε χώρο -από το παιδικό υπνοδωμάτιο και την κουζίνα μέχρι τα μπάνια.

Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio Apartment Prague Malfinio

Φωτογραφίες | BoysPlayNice

Source | design\milk

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR