Quantcast
gucci detroit michigan store opening 31 1

Το νέο κατάστημα του οίκου GUCCI στην καρδιά του Ντιτρόιτ

Ο ιταλικός οίκος εστίαζε να ανοίξει κατάστημα στο Ντιτρόιτ από το 2019, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα Gucci North America Changemaker.  

Το Ντιτρόιτ είναι περισσότερο γνωστό για την ιστορία του σε ότι έχει να κάνει με τη μοτοσικλέτα του παρά για την γκάμα των πολυτελών brand που φιλοξενεί στους δρόμους του. Ωστόσο, ο οίκος Gucci έκανε το βήμα και άνοιξε ένα κατάστημα 3.500 τετραγωνικών ποδιών στο κέντρο της πόλης.

Ο νέος χώρος ανοίγει τον Σεπτέμβρη, ακριβώς πάνω στην ώρα του Detroit Month of Design και καταλαμβάνει τους κάτω ορόφους του ορόσημου κτιρίου 1274 Library Street.

Γνωστό ως LB King Building, το κτίριο του 1911 σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Rogers και MacFarlane για μια εταιρεία πορσελάνης και γυαλικών σε στυλ Αναγεννησιακό. Διαθέτει ατσάλινο σκελετό επενδεδυμένο με λευκά πλακάκια, η πρόσοψη έχει συμμετρικά παράθυρα και περίτεχνα γείσα, ενώ το ισόγειο και ο πρώτος όροφος είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου από γυαλί.

Gucci Detroit library street store 1

Τα περίτεχνα πάνελ από βιτρό έχουν αποκατασταθεί και οι επενδύσεις βάφτηκαν σε πράσινο χρώμα αντισταθμίζοντας τα επιχρυσωμένα γράμματα του ονόματος Gucci.

Στο εσωτερικό, η επιλογή του πράσινου χρώματος συνεχίζεται ενώ έχουν επιλεγεί κίτρινα ράφια που φωτίζονται από φωτιστικά νέον.

Gucci Detroit 04 1Πολυτελή υφάσματα δεν συναντώνται μόνο στη συλλογή των ρούχων και αξεσουάρ αλλά και στον διάκοσμο όπως για παράδειγμα στα βελούδινα καθίσματα και στις κουρτίνες.

Gucci Detroit 03 1 Gucci Detroit 05 1

Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τη σειρά Décor, κοσμήματα και επιλογές ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας αποκλειστικής συνεργασίας του καταστήματος με τον ντόπιο σχεδιαστή Tommey Walker DETROIT Vs EVERYBODY για τον Detroit Design Month.

1274 Library St, Ντιτρόιτ, MI 48226, Ηνωμένες Πολιτείες

Φωτογραφίες | Brian Berkowitz

Source | The Spaces 

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR