Quantcast
opi didee.gr2

Gelato On My Mind: To συναρπαστικό coolness του χαλαρωτικού γαλάζιου της OPI

Αναζωογωνητικό, κρεμώδες, λαχταριστό σαν την πρώτη μπουκιά παγωτό μετά από έναν μακρύ και κουραστικό χειμώνα. Φωτεινό, ανάλαφρο και προσιτό. Το βερνίκι νυχιών της σειράς OPI Classics “Gelato On My Mind” είναι η δροσερή ασπίδα σε μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα, αλλά και σύμβολο coolness, ανεμελιάς και παιδικότητας.

Η Αθηνά Μουρκούση ποζάρει παιχνιδιάρικα στο φακό του φωτογράφου Πάνου Γεωργίου, ενώ το χαλαρωτικό γαλάζιο βερνίκι της OPI “Gelato On My Mind”, πιο λαχταριστό και από παγωτό, κλέβει την παράσταση και φέρνει όλο το focus στα ακροδάχτυλά της που δεν κρατούν απλά μια γρανίτα, αλλά ολόκληρο το καλοκαίρι.

Από το εντυπωσιακό γαλάζιο του κέλυφους των αυγών του αμερικανικού κοκκινολαίμη είναι εμπνευσμένο αυτό το ιδιαίτερο baby blue, παστέλ βερνίκι νυχιών. Το “Gelato On My Mind” είναι ιδανικό για να αναδείξει την σπάνια και cool πλευρά κάθε γυναίκας, τη χαλαρή αλλά και παιχνιδιάρικη εκδοχή της, όπως μπορεί να είναι σε μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα, όπου πέρα από ένα ανάλαφρο crop top το μοναδικό “αξεσουάρ” που χρειάζεται είναι ένα γευστικό παγωτό.

opi didee.gr1

Τα OPI Classics είναι μια συλλογή από κορυφαία OPI Lacquers που επαναπροσδιορίζουν το χρώμα καλύπτοντας όλο το χρωματικό φάσμα. Εξελίσσονται διαρκώς έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι όλες οι αποχρώσεις είναι πάντα διαθέσιμες. Γνωστά για την καινοτόμα φόρμουλά τους, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά ονόματα, τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι πλούσια, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν.

Η OPI φέτος γιορτάζει 40 χρόνια γεμάτα χρώμα, 40 χρόνια μας εμπνέει να εκφραζόμαστε, να αγκαλιάζουμε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

@opi_greece

#OPI40YEARSOFCOLOR
#OPIICONS

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR