Quantcast
akhal bike1

Akhal Sheen: Το νέο δημιούργημα-έργο τέχνης της βρετανικής “Extans”

Η Extans είναι μια βρετανική εταιρεία σχεδιασμού γνωστή για την αποκλειστική σειρά ποδηλάτων που κατασκευάζονται από σφυρήλατα ανθρακονήματα. Τα ποδήλατα είναι κορυφαία από άποψη πολυτέλειας, σχεδιασμού, πρωτοτυπίας και κατά συνέπεια ταχύτητας.

Το τελευταίο της δημιούργημα-έργο τέχνης της Extans ονομάζεται Akhal Sheen.Το Akhal-Teke, μια φυλή γρήγορων αλόγων αντοχής στην έρημο, γνωστή για το λαμπερό της τρίχωμα, που συχνά αναφέρονται ως «χρυσά άλογα», ενέπνευσε το όνομα Extans Akhal Sheen.

To ποδήλατο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο CNC και ίνες μπλε άνθρακα. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο σε αυτό το ποδήλατο είναι οι χρυσές -24k- πινελιές που βρίσκονται σε σημεία σε ολόκληρο το πλαίσιο. Η εταιρεία διατηρεί τα πράγματα καθαρά και αθόρυβα χρησιμοποιώντας έναν ιμάντα αντί για μια πιθανώς λιπαρή αλυσίδα.

Τα εξαρτήματα του ποδηλάτου φέρουν ποιοτικά labels όπως φρένα από Shimano Dura Ace και ελαστικά από την Pirelli.

Υπήρχαν οι επιλογές  μεταξύ μαύρου και λευκού στα ποδήλατα του brand. Τώρα η Extans προσθέτει το Sheen, το οποίο είναι πιθανότατα το πιο εντυπωσιακό μέχρι σήμερα. Διαθέτει ένα πλαίσιο από ανθρακονήματα χρώματος μπλε και μια επιχρωμιωμένη βάση τιμονιού, στήριγμα καθίσματος, μπροστινό πιρούνι και τροχούς που κατασκευάζονται με CNC αλουμίνιο. Το Sheen διαθέτει επίσης τη βάση της σελας και του τιμονιού, σε διακριτικούς χρυσούς τόνους 24k.

Εμπνευσμένο από τον κόσμο των πολυτελών κοσμημάτων, αυτό το δημιούργημα ζυγίζει λιγότερο από 21 κιλά και μόνο 19 θα κατασκευαστούν. τέχνης τέχνης 

Extans Akhal Sheen 02 Extans Akhal Sheen 03 Extans Akhal Sheen 04 Extans Akhal Sheen 05 Extans Akhal Sheen 01

Source | Uncrate

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR