Quantcast

5 φορές που ο οίκος Fendi κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Ο ιστορικός οίκος Fendi, έχει αποδείξει πως αγαπάει και στηρίζει τις τέχνες και τον πολιτισμό.  Χρηματοδότησε εξολοκλήρου την αναστήλωση της Fontana di Trevi, όπως και την Εθνική Πινακοθήκη της Ρώμης, ενώ κάθε χρόνο κυκλοφορεί ταινίες φτιαγμένες από τον ίδιο, με θέματα όπως η ιστορία του οίκου και η μόδα.

Φαίνεται όμως, πως και οι τέχνες αγαπούν τον οίκο Fendi και έτσι έχουμε δει πολλές φορές σε κινηματογραφικές παραγωγές εντυπωσιακές δημιουργίες του ιταλικού οίκου.

The Royal Tenenbaums, 2001

Το 2001 η Gwyneth Paltrow, πρωταγωνιστούσε ως Margot Tenenbaum, στη ταινία, The Royal Teenbaums, όπου είχε τα μαλλιά της κομμένα καρέ, κάπνιζε αδιάκοπα και  φυσικά φορούσε μια camel γούνα του οίκου Fendi.

The Devil Wears Prada, 2006

Περίπου 11 χρόνια πριν, η Miranda Priestly, κατά κόσμων, Meryl Streep, ήταν η σιδηρά κυρία στο χώρο των περιοδικών μόδας και τρομοκρατούσε όλους όσους βρισκόντουσαν στο δρόμο της. Miranda Priestly, είχε μια μεγάλη αδυναμία στα Fendi παλτό και εμείς σε αυτή.

Evita, 1996

Το 1996, η βασίλισσα της pop, Madonna, δοκίμασε τις ικανότητες της και στην υποκριτική, στη ταινία Evita, όπου υποδυόταν τη πρώτη κυρία του Περού. Έτσι η γούνα από τον Ιταλικό οίκο, βοηθούσε την Madonna, να δημιουργήσει με μεγαλύτερη ευκολία το προφίλ μιας πρώτης κυρίας.

The Grand Budapest Hotel, 2014

Το 2014, κυκλοφόρησε μια ιδιαίτερη κωμική ταινία, που αγαπήθηκε πολύ από κοινό και κριτικούς, το Grand Budapest Hotel. Η Tilda Swinton, ως Madame D, ήταν μια πάμπλουτη, καλοντυμένη κυρία που με το κόκκινο Fendi, παλτό της, έδωσε μια πιο fashion προσέγγιση στη ταινία.

Never Say Never Again, 1983

Όταν ένας ενδυματολόγος αναλαμβάνει να ντύσει μια κινηματογραφική σεσημασμένη κακοποιό, το βαρύ γούνινο παλτό, μοιάζει μονόδρομος. Έτσι στη ταινία, Never Say Never Again, η Barbara Carrera αποχωρίζεται σε ελάχιστες σκηνές την Fendi γούνα της, που αποτέλεσε απαραίτητο μέρος του κινηματογραφικού της χαρακτήρα.

Source: Vogue

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR