Quantcast
New York Times

Το 2016 όπως απαθανατίστηκε από τους New York Times

Μπορεί το 2016 να αποτελεί πια παρελθόν, ωστόσο άφησε πίσω του πολλά, τραγικά αλλά και πρωτοφανή γεγονότα που έπληξαν ολόκληρο τον κόσμο. Η εφημερίδα των New York Times λοιπόν, επέλεξε να επανέλθει σε τέτοιου είδους γεγονότα, με εικόνες που στιγμάτισαν τον πλανήτη. Από τις εκλογές των ΗΠΑ, τις τρομοκρατικές ενέργειες σε Βερολίνο, Βρυξέλλες, Νίκαια και Ορλάντο, μέχρι τους θανάτους των πασίγνωστων σταρ της μουσικής, του αθλητισμού και της πολιτικής. Πρόκειται για τις πιο «δυνατές» εικόνες, όπως τις παρουσίασαν οι New York Times.

Εξώφυλλο: WASHINGTON 1/5/2016: Η ομιλία του Προέδρου Barack Obama στο Λευκό Οίκο, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια καταδικάζει τη βία. (Doug Mills / The New York Times)

MINNEAPOLIS 4/21/2016: Οι fans του θρυλικού Prince χορεύουν κάτω από ένα slideshow με εικόνες του μουσικού ειδώλου, στα πλαίσια ενός πάρτυ για τη μνήμη του. (Scott Olson/Getty Images)

 

PALMYRA, SYRIA 4/2/2016: Μετά από σχεδόν ένα χρόνο υπό το βάναυσο έλεγχο δυνάμεων του ισλαμικού κράτους, τα αρχαία ερείπια της πόλης υπέστησαν ανεπανόρθωτη ζημιά. (Bryan Denton για το The New York Times)
BERLIN 12/20/2016: Μια γυναίκα ανάβει κεριά στη μνήμη των θυμάτων στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Βερολίνου, όπου ένα φορτηγό σκότωσε πλήθος κόσμου την προηγούμενη ημέρα. (Fabrizio Bensch / Reuters)
GEVGELIJA, MACEDONIA 2/24/2016: Πάνω σε ένα τρένο που μεταφέρει μετανάστες από την Ελλάδα. Μια συμφωνία που υπεγράφη το Μάρτιο μεταξύ της Τουρκίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να μειωθεί η ροή των προσφύγων και των μεταναστών στην Ευρώπη. (Marko Djurica / Reuters)
BRIXTON, SOUTH LONDON 1/12/2016: Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην τοιχογραφία που απεικονίζει το μουσικό σταρ David Bowie, ζωγραφισμένο από τον James Cochran. Ο David Bowie πέθανε στις 10 του Γενάρη στην ηλικία των 69 χρόνων. (Leon Neal / Agence France-Presse – Getty Images)
COUNCIL BLUFFS, IOWA 1/31/2016: Η Hillary Clinton βγάζει φωτογραφία με τους υποστηρικτές της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας. (Doug Mills / The New York Times)
NICE, FRANCE 7/16/2016: Ένα μνημείο για το παιδί που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης για την Ημέρα της Βαστίλης, όταν ένας άνθρωπος σε ένα φορτηγό πέρασε πάνω από εκατοντάδες ανθρώπους. (Andrew Testa for The New York Times)
LOUISVILLE, KY. 6/10/2016: Πενθούντες πετούν τριαντάφυλλα πάνω στην νεκροφόρα που μεταφέρει το άψυχο σώμα του Muhammad Ali μέσα στην πατρίδα του προς το Cave Hill Cemetery. (Adrees Latif/Reuters)
PARIS 6/3/2016: Έντονες βροχοπτώσεις στη Γαλλία ανέβασαν τον ποταμό Σηκουάνα στα υψηλότερα επίπεδα από το 1982. (Pierre Terdjman για την The New York Times)
WASHINGTON 11/10/2016: Ο Πρόεδρος Obama συναντά τον εκλεγμένο πρόεδρο Donald J. Trump στο Oval Office. (Stephen Crowley / The New York Times)
KAKTOVIK, ALASKA 09/05/2016: Η υπερθέρμανση του πλανήτη μεταβάλλει την οικολογία των βιότοπων των πολικών αρκούδων στην Αρκτική σε ευρεία κλίμακα. (Josh Haner / The New York Times)
AMATRICE, ITALY 9/1/2016: Ένας διασώστης περπατά μέσα στα μπάζα μετά το σεισμό που έπληξε μια περιοχή περίπου 100 μίλια βορειοανατολικά της Ρώμης, σκοτώνοντας περίπου 300 άτομα. (Alessandro Di Meo / European Pressphoto Agency)
HAVANA 11/29/2016: Ένα κομμωτήριο με μια εικόνα του Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος κυβερνούσε την Κούβα για σχεδόν μισό αιώνα. Πέθανε στις 25 Νοεμβρίου στην ηλικία των 90. (Tomas Munita για την The New York Times)

 

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR