Quantcast
Polspotten 5 1024x683

Η Space Projects υπογράφει σχεδιαστικά το κατάστημα του brand Polspotten στο Άμστερνταμ

Μεγάλα σχήματα, έντονα χρώματα και γεωμετρικά μοτίβα είναι τα στοιχεία που προσδίδουν στο Polspotten design store, παιχνιδιάρικη εμφάνιση που ταιριάζει απόλυτα με την γκάμα των προϊόντων του.

Η δημιουργική ομάδα της  S-P-A-C-E Projects σχεδίασε τον παραπάνω χώρο στην περιοχή Canal του Άμστερνταμ – και είναι σαφές ότι διασκέδασαν πολύ κάνοντάς το. Διαφορετικά είδη υλικών “συγκρούονται” το ένα με το άλλο όπως πλακάκια που διακόπτονται από μάρμαρο και σκυρόδεμα που συναντά άχυρο, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό χώρο – ιδανικό για το concept που υπηρετεί.

Polspotten

Η αχυρένια καλύβα -κατασκευασμένη ακολουθώντας παραδοσιακές τεχνικές- αποτελεί μια απροσδόκητη μορφή μέσα στο concept store, ενώ λειτουργεί σαν εκθεσιακός χώρος για τα προϊόντα της Polspotten.

Polspotten Polspotten

Στον υπόλοιπο χώρο, η S-P-A-C-E Projects δημιούργησε ένα κράμα μινιμαλιστικής φιλοσοφίας με μαξιμαλιστική διάσταση χρησιμοποιώντας για παράδειγμα γιγάντια μοτίβα σκακιέρας ή τοποθετώντας ένα ξύλινο διαχωριστικό που λειτουργεί ως προθήκη για τα γυαλιστερά σκαμπό του brand.

Polspotten

Τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά αντικείμενα της Polspotten, όπως τα κρεμαστά φωτιστικά σε σχήμα ψαριού, οι καρέκλες σε σχήμα χεριού και τα χρωματιστά γυάλινα σκεύη, ολοκληρώνουν την συνολική ατμόσφαιρα του καταστήματος .

Polspotten Polspotten Polspotten Polspotten

Westerstraat 187, 1015 MA Άμστερνταμ, Ολλανδία

Source | The Spaces

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR