Quantcast
Baptista x Montblanc Editorial Photo (8)

MONTBLANC x BAPTISTA: The Library Spirit inspires style

Montblanc Boutique | Κριεζώτου 11, Αθήνα | 3ος όροφος Golden Hall, Μαρούσι
Montblanc | Montblanc Greece
IG @montblanc | @montblanc_tzannes.sa


Ο κόσμος των λέξεων είναι ο κόσμος μέσα από τον οποίο η Montblanc αναδεικνύει την εκλεπτυσμένη αισθητική, την πολυτέλεια και τη δημιουργία. Η καρδιά της καμπάνιας The Library Spirit «χτυπά» στον ιδιαίτερο χώρο που διαθέτουν οι βιβλιοθήκες του κόσμου, ανακαλύπτοντας τη μοναδική και ξεχωριστή τους ταυτότητα. Η Montblanc αντλεί έμπνευση από αυτά τα σημεία διαφώτισης ενώ παράλληλα εμπνέει όλους όσοι χαρακτηρίζονται ως εξερευνητές της γνώσης, με το brand να αποτελεί πλέον μέρος του ταξιδιού τους.

Baptista x Montblanc Editorial
Montblanc 146
Baptista x Montblanc Editorial
Montblanc Extreme 3.0 Backpack
Baptista x Montblanc Editorial
Montblanc Extreme 3.0 Mini Sling Bag

Εξυμνώντας τα βιβλία που αποτελούν τη «γέφυρα» ανάμεσα στο παρελθόν και στο τώρα, το νέο editorial της συνεργασίας Baptista x Montblanc φιλοξενείται στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνη Λασκαρίδη της Ελλάδας. Ως μια «βιβλιοθήκη των βιβλιοθηκών», ο χώρος φιλοξενεί έναν πολύ μεγάλο όγκο βιβλιογραφίας κυρίως ελληνικού ενδιαφέροντος, διασώζοντας και προβάλλοντας τις μοναδικές συλλογές σπουδαίων προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών.

Συνδυάζοντας ιδανικά την ομορφιά της ελληνικής ιστορίας με το διαχρονικό και σύγχρονο στιλ, ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός, απαθανατίζει τα νέα σχέδια και χρώματα που προστέθηκαν σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές συλλογές με δερμάτινα είδη του brand, την Extreme 3.0. Η συλλογή αποτελείται από μια ευρεία γκάμα διαφορετικών σχεδίων, μεγεθών και προϊόντων που ταιριάζουν απόλυτα σε όσους αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα όχι ως μια ρουτίνα, αλλά ως μια περιπέτεια, είτε πρόκειται για την εργασία τους είτε για τις απολαυστικές στιγμές της ζωής. Μια νέα επιλογή από τσάντες και δερμάτινα είδη σε έντονα σχέδια και χρώματα έρχεται και συστήνει ενδιαφέρουσες προτάσεις για στιλ που προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση.

Baptista x Montblanc Editorial
Montblanc Extreme 3.0 Card Holder

Baptista x Montblanc Editorial Photo (4) Baptista x Montblanc Editorial Photo (1)

Όλα τα νέα δερμάτινα προϊόντα της συλλογής έχουν δημιουργηθεί με το χαρακτηριστικό μοτίβο Montblanc Extreme 3.0, που είναι εμπνευσμένο από τις γραφιστικές εικόνες που δημιούργησε η Grete Gross για το brand τη δεκαετία του 1920.

Τo editorial της συνεργασίας Baptista x Montblanc, είναι μέρος του Baptista 8th Issue | Photobook 2023. Διαθέσιμο για παραγγελία online εδώ

Photographer Κοσμάς Κουμιανός
Loc. Ιστορική Βιβλιοθήκη, Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, Πειραιάς

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR