Quantcast
Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign 8 (1)

Loro Piana: Ευελιξία και διαχρονικότητα στην καμπάνια Summer Resort 2023

To brand Loro Piana, έγινε γνωστό για τη διακριτική πολυτέλεια και την ασυμβίβαστη κομψότητα σε υφάσματα, ρούχα και αξεσουάρ. 

Πρόσφατα παρουσιάστηκε η καμπάνια Summer Resort 2023 η οποία πρεσβεύει ξεκάθαρα το πνεύμα των ξέγνοιαστων καλοκαιρινών ημερών. Ευελιξία -ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη- και διαχρονικότητα -με χρώματα και υλικά που αντέχουν στον χρόνο και υπερνικούν τη δύναμη των τάσεων-  είναι οι έννοιες που χαρακτηρίζουν την νέα αυτή συλλογή.

Φωτογραφημένη από τις Annemarieke van Drimmelen και Belle Smith, η καμπάνια Summer Resort 2023 αφηγείται μια εκλεπτυσμένη και ρομαντική ιστορία χαλάρωσης. Μέσα από τον λεπτό αισθησιασμό, οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τις απολαύσεις της ανέμελης ζωής, ζωντανεύοντας το ιταλικό πνεύμα των διακοπών.

Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign

Σε αυτή την αφήγηση, τα ρούχα συνδυάζονται άψογα με το συναρπαστικό σκηνικό, καθιστώντας τα αναπόσπαστο μέρος του γραφικού τοπίου. Τα ζωηρά χρώματα, όπως το βαθύ μπλε της θάλασσας και οι ζεστές αποχρώσεις των κοραλλιών και των πήλινων σπιτιών, δημιουργούν μια οπτική συμφωνία που συνδέεται με την ευελιξία της συλλογής.

Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign

Το παιχνίδι φωτός και σκιάς αποκαλύπτει την ουσία των χειροποίητων υφασμάτων της Loro Piana. Κάθε εικόνα δελεάζει τις αισθήσεις, αποτυπώνοντας τις σαγηνευτικές υφές που κάνουν αυτά τα ρούχα εξαιρετικά.

Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign

Το brand είναι συνώνυμο της ιταλικής αριστείας, προσφέροντας αυθεντικότητα σε μια απαιτητική διεθνή πελατεία επαναπροσδιορίζοντας με συνέπεια την έννοια της κομψότητας.

Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign

Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign Loro Piana Summer Resort 2023 Campaign

Source | rain mag

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR