Quantcast
Adrien Brody

Ο πολυτάλαντος Adrien Brody σχεδιάζει για τον οίκο Βally

Ο πολυτελής οίκος με έδρα την Ελβετία, Bally, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Adrien Brody.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και style icon θα κάνει το ντεμπούτο του ως σχεδιαστής, δημιουργώντας μια σειρά από capsule συλλογές για τον οίκο μόδας. Ο Brody, γνωστός τόσο για τις υποκριτικές του ερμηνείες όσο και για το ταλέντο του στη ζωγραφική, ανατράφηκε έχοντας καλλιεργήσει βαθιά εκτίμηση για τις δημιουργικές τέχνες (η μητέρα του Adrien, Sylvia Plachy, είναι μια παγκοσμίου φήμης φωτογράφος της οποίας το έργο έχει τιμηθεί παγκοσμίως).

Οι συλλογές θα διαθέτουν ρούχα, παπούτσια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ, όλα σχεδιασμένα από τον Brody με την υποστήριξη του Bally’s Creative Studio. Ο Brody θα έχει ως στόχο να γιορτάσει και να αναδείξει την ιστορία και την κληρονομιά του Bally εφαρμόζοντας την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε σχέση με την αγάπη του για τα όμορφα προϊόντα.

Από τις αρχές του 20ου αιώνα, η Bally συνεργάζεται με κορυφαία δημιουργικά ταλέντα, από εικονογράφους  και αρχιτέκτονες έως μουσικούς και καλλιτέχνες. Έχοντας αυτό κατά νου, έχω την τιμή να ανακοινώσω αυτήν την ιδιαίτερη συνεργασία με τον Adrien Brody, ο οποίος έχει μοναδικό στυλ και δημιουργικό όραμα. Πάντα θαύμαζα τη δουλειά του στην οθόνη και τη ζωγραφική και είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τη δική του ερμηνεία για την καλλιτεχνική κληρονομιά του Bally μέσα από τον μοναδικό, πολυπολιτισμικό και εκλεπτυσμένο φακό του.” – Nicolas Girotto, Διευθύνων Σύμβουλος της Bally

Adrien Brody x Bally

“Ως καλλιτέχνης, είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που εξερευνώ μια νέα μορφή δημιουργικής έκφρασης. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τον οίκο Bally σε αυτήν την ιδιαίτερη συνεργασία, επιτρέποντάς μου να διοχετεύσω τη δημιουργική μου ενέργεια με έναν νέο τρόπο. Τα ταξίδια και η εξερεύνηση είναι μεγάλη έμπνευση για μένα προσωπικά και θα καθοδηγήσουν τον σχεδιασμό, καθώς θα δημιουργήσω συλλογές που αποτυπώνουν την ομορφιά ενός ταξιδιού.” – Adrien Brody

Bally Adrien Brody

Οι capsule συλλογές θα είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος του έτους στο Bally.com, στα καταστήματα Bally και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Source | Rain Mag

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR