Quantcast
pub The Audley - Mayfair

Βικτωριανή αισθητική και έντονος μαξιμαλισμός στην pub The Audley στο Mayfair

Το νέο σποτ του Mayfair, η pub The Audley, βρίσκεται στη γωνία της Mount Street και της South Audley Street και προσφέρει μια επιμελημένη εμπειρία τέχνης χάρη στον αριστοτεχνικό της διάκοσμο. Βελούδο, ξύλο και δέρμα, μια ποικιλία υφών και χρωμάτων προσδίδουν στην πολυεπίπεδη pub το χαρακτήρα ενός πολυχώρου, όπου η μαξιμαλιστική αισθητική μπολιάζεται με ψήγματα από τη βικτωριανή εποχή (1837-1901).

Πίσω από τη σύμμειξη αυτή βρίσκεται η Artfarm, μια καινοτόμος εταιρία ανάπτυξης που ανακαλύπτει μοναδικές τοποθεσίες (οι οποίες συνοδεύονται από υπέροχες ιστορίες) και φέρνει σε επαφή τέχνη, ανθρώπους και τόπους για σχεδόν μια δεκαετία.

Ο Γάλλος αρχιτέκτονας Luis Laplace ανέλαβε την ανακαίνιση του κτιρίου που χρονολογείται από το 1888. Στην αίθουσα που βρίσκεται στο επίπεδο του δρόμου υπάρχει ένα επικό installation στην οροφή, ζωγραφισμένο στο χέρι, με πλούσιες τροπικές αποχρώσεις στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το μαόνι και τις σκαλιστές λεπτομέρειες του μπαρ και της σάλας, συμπεριλαμβανομένου του ρολογιού οροφής.

Οι καμπύλες του installation βασίζονται στην καμπυλότητα των παραθύρων της pub.

pub The Audley pub The Audley

Στον επάνω όροφο βρίσκεται το Mount St Restaurant, όπου ο καλλιτέχνης Rashid Johnson έχει σχεδιάσει το μωσαϊκό δάπεδο, ενώ στον πυργίσκο του τελευταίου ορόφου, ο Anj Smith έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη τεχνοτροπία στην οροφή.

pub The Audley pub The Audley

Οι καθηλωτικοί χώροι, καθένας με το δικό του μοναδικό αποτύπωμα, είναι διαθέσιμοι επιπλέον για ενοικίαση.

pub The Audley

Το μενού του Executive Chef, Jamie Shears, αποτίει φόρο τιμής στη γαστρονομική ιστορία του Λονδίνου.

Pub Mayfair

41-43 Mount St, Λονδίνο W1K 2RX

Source | The Spaces

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR