Quantcast
Juno Eatery HERO 1

Juno Eatery: Το brunch spot της Μελβούρνης που προάγει τη βιωσιμότητα

Το νέο στέκι της Μελβούρνης, Juno Eatery, προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία farm-to-table, σε ένα μοναδικό περιβάλλον.   

Το μενού του brunch δίνει έμφαση στα τοπικά, εποχιακά, βιολογικά και ηθικά προερχόμενα προϊόντα που προάγουν τη βιωσιμότητα.

Juno Eatery 03 1024x768 1

Οι εσωτερικοί χώροι διαμορφώθηκαν από την Ritz & Ghougassian και έχουν άμεση επιρροή από το σκηνικό της τσιμεντένιας πολυκατοικίας στην οποία βρίσκεται το brunch εστιατόριο. Ο διάκοσμος χαρακτηρίζεται τόσο από μια ρουστίκ και βιομηχανική αισθητική αλλά και από το πιο παιχνιδιάρικο μάντρα της Juno – της Ρωμαϊκής θεάς της νεανικότητας και της αναζωογόνησης.
Ανοιχτόχρωμα ξύλα έχουν χρησιμοποιηθεί για τα δάπεδα, τα έπιπλα και τις συρόμενες πόρτες, ενώ η διάταξη έχει διαμορφωθεί σε σχήμα L.

Juno Eatery 02 1 Juno Eatery 01 768x1024 1 Juno Eatery 04 768x1024 1

Στο μπροστινό μέρος του καφέ υπάρχουν βιτρίνες από γυαλί όπου εκτίθενται σε ξύλινα ράφια προϊόντα προς πώληση, όπως βάζα με τουρσί, μαρμελάδες, σακούλες με καφέ και κούπες.

Ο καλλιτέχνης Bobby Clark έχει καλύψει σημεία από τους λείους τσιμεντένιους τοίχους με απλές, παιδικής φιλοσοφίας ζωγραφιές για να δημιουργήσει μια επιπλέον οικειότητα στον χώρο.

Juno Eatery HERO 1 Juno Eatery 06 1 Juno Eatery 05 768x1024 1

270c Mckinnon Road, Mckinnon, Μελβούρνη

Source | The Spaces

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR