Quantcast
AOS 13

AOS: Απλότητα που γεννά την ανατροπή

Ήσυχη αισθητική που επιβάλλεται μέσα από δυναμικές αντιθέσεις. Απλότητα που γεννά την ανατροπή. Τολμηρή διακριτικότητα. Καθημερινό, αλλά ξεχωριστό. Αστικό, μα ήσυχο. Άχρονο και αιώνιο.

Αυτό είναι το νέο brand AOS. Μια ολοκληρωμένη συλλογή από ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες. Μία σειρά από ποιοτικά, διαχρονικά basics σε ουδέτερα χρώματα για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την τέλεια αρμονία ανάμεσα στην αισθητική της κομψότητας και την υπέρτατη ποιότητα της επιμελούς επιλογής υλικών και σχεδίων.

AOS 17 AOS 8

Ξεκινώντας την άνοιξη του 2022, το brand δημιουργεί μια prêt-à-porter σειρά που διαρκώς και σταδιακά θα εμπλουτίζεται με κομμάτια που συμπληρώνουν το ένα το άλλο, σε ένα αέναο στυλιστικό παζλ που επιτρέπει τους ατέλειωτους συνδυασμούς, προτείνοντας πολλαπλές αναγνώσεις των πιο επιθυμητών κλασικών κομματιών της γκαρνταρόμπας μας.

Το brand διατίθεται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος και απευθύνεται στους σύγχρονους πολίτες του πλανήτη, εκείνους που, ως νέοι νομάδες, βρίσκουν την πατρίδα τους παντού και τα ρούχα τους online. 

AOS 5 AOS 12

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

AOS σημαίνει Absence Of Sonance (απουσία ήχου). Κόντρα στην έντονη ζωή της πόλης, το brand επαναξιολογεί τη δύναμη της ήρεμης αυτοπεποίθησης, τη διαχρονικότητα της ανεπιτήδευτης κομψότητας και την υπερβατική ομορφιά που συναντάται μόνο σε στιγμές παύσης, ακινησίας, γαλήνης. Γίνεται έτσι τόσο μια αισθητική επιλογή όσο και ο ιδανικός καμβάς για αυτοέκφραση και φαντασία. 

AOS 4 AOS 7

Οι πυλώνες του brand είναι:

  • Η αρμονία, που προσφέρει ένας ουδέτερος στυλιστικός καμβάς για να επιτρέψει στην προσωπικότητα να ξεδιπλωθεί.
  • Η γαλήνη, που έρχεται με τις σίγουρες επιλογές.
  • Η διαχρονικότητα, που αψηφά τις τάσεις προωθώντας τη βιώσιμη μόδα και τη διάρκεια των ρούχων.
  • Το qualiday, από τις λέξεις quality + everyday, η αξία που κρύβεται στην καθημερινότητα όταν αφήσουμε πίσω μας την ποσότητα ώστε να επενδύσουμε ουσιαστικά στην ποιότητα.
  • Η συμπερίληψη, που στοχεύει σε προσιτά ρούχα για κάθε σωματότυπο, ηλικία, φύλο, αναδεικνύοντας την ηθική πλευρά της μόδας με τον πιο έμπρακτο τρόπο.

AOS 16

Φτιαγμένο για πάντα, για όλους, για κάθε σεζόν, κάθε ρούχο της συλλογής AOS είναι ένα άχρονο κομμάτι φορέσιμης τέχνης, προορισμένο να αγαπηθεί πολύ και για πολλά χρόνια.

Βρείτε τα εδώ αποκλειστικά: www.aosconcept.com
Συνεργάτες Καμπάνιας:
Photographer: @PanosDavios
Styling: @NicholasGeorgiou_
Makeup Artsist: @SophiaKossada
Hairstylist: @Chrisanthos|_Smirneos
Videographer: @EvaBalasi
Models: @rob.president @nelsitek @dmodelsagency
Casting: #NicholasGeorgiou #PanosDavios
Photographer Assistant: @dkaramolegou
Stylist assistasnce: @Chrysa.Chr
Production: @NewnessAgency

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR