Quantcast
mallory landscape arnaud behzadi et mallory gabsi c matthieu salvaing

Το καλαίσθητο εστιατόριο του ταλαντούχου σεφ Mallory Gabsi στο Παρίσι

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ότι ο αρχιτέκτονας Arnaud Behzadi έχει υιοθετήσει μια μίνιμαλ αισθητική, χρησιμοποιώντας απαλά χρώματα, καθαρές γραμμές και λεία, γυαλισμένα υλικά στον εσωτερικό διάκοσμο του εστιατορίου που φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Mallory Gabsi.

Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει μια -όχι τυχαία- επιλεγμένη παλέτα υφών και αποχρώσεων που έρχονται να δέσουν και να αντικατοπτρίσουν το μενού του εστιατορίου στο χώρο, όπως οι λεπτομέρειες σε κεχριμπαρένιο χρώμα οι οποίες είναι μια αναφορά στο σαφράν, ένα αγαπημένο συστατικό στα πιάτα του Mallory Gabsi.

Ο Arnaud Behzadi απομόνωσε έναν χώρο στο εστιατόριο με βελούδινες κουρτίνες σε μπεζ χρώμα, ενώ πρόσθεσε λεπτομέρειες από καθρέφτη στους τοίχους και έπιπλα τραπεζαρίας από λευκό μάρμαρο για να αντισταθμίσει τον περιορισμένο χώρο. Επιπλέον η γυαλιστερή επένδυση, οι καρέκλες τραπεζαρίας με γεωμετρικά σχέδια, τα δάπεδα από μωσαϊκό και οι κολώνες από οξειδωμένο μέταλλο προσθέτουν διαστάση στους εσωτερικούς χώρους ενώ ταυτόχρονα υποδηλώνουν τις vintage επιρροές του αρχιτέκτονα.

Το μενού του Mallory Gabsi έχει σαν χαρακτηριστικό τους απροσδόκητους γευστικούς συνδυασμούς, όπως σοκολάτα με παστινάκι.

Mallory Gabsi 07 684x1024 1 Mallory Gabsi 06 684x1024 1 Mallory Gabsi 01 683x1024 1 Mallory Gabsi 04 1 Mallory Gabsi 03 1

28 Rue des Acacias, 75017 Παρίσι, Γαλλία
Φωτογραφίες | Arnaud Behzadi
Source | The Spaces

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR