Quantcast
vanmoof s5 a5 1 1

S5 & A5: Η νέα γενιά ηλεκτρικών ποδηλάτων της VanMoof

H κορυφαία εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών ποδηλάτων VanMoof, αποκάλυψε τη νέα γενιά  ηλεκτρονικών ποδηλάτων πόλης, τα οποία ξεχωρίζουν με τον κομψό σχεδιασμό και την καινοτομία τους.

Ο συνιδρυτής της VanMoof, Taco Carlier, είχε ανακοινώσει ότι η 5η Απριλίου θα ήταν η ημερομηνία που θα αποκαλύπτονταν τα επόμενα ηλεκτρικά μοντέλα της VanMoof. Συγκεκριμένα το S5 και το A5 είναι τα δύο όχι μόνο καλαίσθητα στην εμφάνιση αλλά και ουσιαστικά ξεχωριστά δημιουργήματα.

Το να κάνει τα ποδήλατα όσο το δυνατόν πιο “έξυπνα” για τους νέους αναβάτες ήταν πρωταρχικός στόχος για την Ολλανδική εταιρεία.

Μια από τις καινοτόμες λεπτομέρειες έιναι το Halo Ring το οποίο είναι τοποθετημένο στο τιμόνι, και παρέχει άμεση οπτική ανατροφοδότηση σχετικά με την ταχύτητα και την μπαταρία. Τόσο το S5 όσο και το A5 διαθέτουν νέο κινητήρα Gen 5 της Vanmoof, με βελτιωμένη ισχύ και πιο αθόρυβη λειτουργία. Έχουν επανασχεδιαστεί τα χαρακτηριστικά ασφαλείας με νέο κλείδωμα (in-wheel kick lock) και αυτόματο ξεκλείδωμα όταν ο αναβάτης πλησιάζει το ποδήλατο.

Η προαιρετική βάση τηλεφώνου και η ενσωματωμένη θύρα φόρτισης USB-C επιτρέπουν σε ένα smartphone να λειτουργεί ως ταμπλό.

vanmoof s5 a5 2 1 vanmoof s5 a5 3 1 vanmoof s5 a5 4 1

Η Vanmoof ξεκινά τις παραδόσεις τον Ιούλιο του 2022, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν τώρα.

Η τιμή των ποδηλάτων είναι € 2.498.

Source | Uncrate

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR