Quantcast
avenue gallery5

Το design studio της Holly Marder στο Delft της Ολλανδίας

Η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και φωτογράφος Holly Marder του Avenue Design Studio εγκαινίασε πρόσφατα ένα νέο studio/gallery, σε ένα ολλανδικό σπίτι στο Delft της Ολλανδίας.

Το ίδιο το κτίριο είναι εντυπωσιακό με ψηλοτάβανους χώρους, μεγάλα παράθυρα και παρκέ δάπεδο. Πιστή στο στυλ της, η interior designer χρησιμοποίησε το φυσικό φως που πλημμυρίζει από τα παράθυρα ως φόντο για μια gallery “επιμελημένης συλλογής έργων τέχνης, αντικειμένων, επίπλων και σχεδίων”, καθώς και για το design studio.

Ο κύριος χώρος χρησιμοποιείται για παρουσιάσεις και συναντήσεις. Περιβάλλεται από μια συλλογή προσεκτικά επιλεγμένων αντικειμένων και έργων τέχνης που προορίζονται για εκθέσεις στην gallery αλλά και από δείγματα/ υλικά για μελλοντικά projects ενώ συνδέεται με τη gallery μέσω ενός αίθριου.

Το υπέροχο τραπέζι του studio αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από τραβερτίνη (πέτρωμα με χαρακτηριστική πορώδη υφή) που έχει κατασκευαστεί κατά παραγγελία.

avenue gallery avenue gallery5

Ένα μεγάλο mood board χρησιμεύει ως έμπνευση για διάφορα projects εσωτερικής διακόσμησης κατοικιών.

avenue gallery9a avenue gallery4
Η Holly Marder προμηθεύεται πάντα μοναδικά κομμάτια και φροντίζει να κάνει συνεργασία με ταλαντούχους καλλιτέχνες, έτσι ο χώρος της gallery ακριβώς δίπλα από τον χώρο εργασίας, ήταν μια φυσική συνέχεια.

Gallery by Avenue 7 Gallery by Avenue 3 Gallery by Avenue 6

Τα εκθέματα της gallery (η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό) αποτελούν ένα συνονθύλευμα από vintage και μοντέρνο design. Επιπλέον εκτίθενται έπιπλα και αντικείμενα σχεδιασμένα αποκλειστικά στο studio. Γήινοι τόνοι, υφές, γαλήνια εμφάνιση και αίσθηση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που φαίνονται και εκπέμπονται από τους χώρους, επιμέλειας Holly Marder.

Gallery by Avenue Gallery by Avenue 4 1A6B1746 1A6B1673 avenue gallery8

Source | My Scandinavian Home

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR