Quantcast
didee schweppes

Το pop-up bar του Schweppes δημιούργησε εμπειρίες με χαρακτήρα

Το pop-up bar του Schweppes έλαμψε με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα στο Golden Hall, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες με την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη καθώς και τη Μαίρη Μηνά με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, οι οποίοι απόλαυσαν τις αγαπημένες εκδοχές του Schweppes. 

Η απόλαυση, για να βιώνεται στο μέγιστο, προϋποθέτει αυθεντικούς χαρακτήρες, δομημένους με τα πιο στέρεα υλικά. Tο Schweppes, το πιο εκλεκτό ανθρακούχο ποτό στον κόσμο των ενηλίκων, γνωρίζει ότι ο χαρακτήρας συνδέεται άρρηκτα με την απόλαυση. Το νέο αναψυκτικό Schweppes ρόδι με την festive διάθεση, το πορφυρό χρώμα και την ξεχωριστή γεύση ήρθε να προστεθεί στην ήδη εκλεπτυσμένη σειρά αναψυκτικών και να δώσει λαμπερό χαρακτήρα στις φετινές γιορτινές μας στιγμές. 

Από την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, το Schweppes «άνοιξε τις πόρτες» του Schweppes Pop Up Bar / Lounge στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και χάρισε καθημερινά μοναδικές στιγμές απόλαυσης με χαρακτήρα στο κοινό τη στιγμή που έκανε τις χριστουγεννιάτικες αγορές του. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τόσο το νέο Schweppes με γεύση ρόδι αλλά και όποια άλλη γεύση επιθυμούσαν δωρεάν, αλλά και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα μέσα από τον «Τυχερό Τροχό». 

Τα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια των Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και Ορφέα Αυγουστίδη, και Μαίρη Μηνά και Μιχάλη Λεβεντογιάννη ξεδιπλώνουν στο didee.gr την πιο festive πτυχή του εαυτού τους, ενώ προετοιμάζονται για τις πιο λαμπερές γιορτές, με χαρακτήρα, που έχουν ζήσει μέχρι σήμερα. 

Ανακάλυψε έναν νέο κόσμο εμπειριών στο Schweppes.gr και τόλμησε να βιώσεις premium εμπειρίες.

 

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη & Ορφέας Αυγουστίδης

schweppes didee15

Τι σημαίνει απόλαυση για σένα; Ποιες στιγμές στην καθημερινότητά σου απολαμβάνεις περισσότερο;

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Η απόλαυση για μένα μπορεί να βρεθει στα πάντα, από τα πιο μικρά έως τα πιο σημαντικά. Είναι ζήτημα τρόπου ζωής, ιδιοσυγκρασίας. Κάποιες φορές νιώθω πλήρης όταν μπορώ να απολαμβάνω το να μην κάνω τίποτα! Στην καθημερινότητά μου συνήθως τις στιγμές που ολοκληρώνω την δουλειά της ημέρας είναι που αισθάνομαι πλήρωση και χαρά. 

Ορφέας Αυγουστίδης: Η απόλαυση προϋποθέτει το να ζεις και να βιώνεις το εδώ και το τώρα, τη στιγμή. Να μην σε στοιχειώνει το παρελθόν, ούτε να να σε αγχώνει αυτο που θα έρθει μετά, ό,τι κι αν είναι αυτό. 

Ποιες είναι οι πρωταρχικές ποιότητες που ξεχωρίζεις σε έναν άνθρωπο; 

Χ.Φ: Καλοσύνη, αίσθημα δικαίου, γενναιοδωρία, ενσυναίσθηση και χιούμορ!

Ο.Α: Είναι αρκετά γενναίο όταν κανείς έχει συμφιλιωθεί με τις τρωτές κι ευάλωτες πτυχές του έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με ευγένεια κι υπομονή. Έχοντας αποδεχτεί τα λιγότερο δουλεμένα κι αδύναμα κομμάτια σου, βλέπεις και τους άλλους διαφορετικά. Μια συμφιλίωση με το “σκοτεινό” – σε πολλά εισαγωγικά – μέρος της ύπαρξής μας.  

schweppes didee13

Η κορύφωση, η στιγμή της λάμψης ενός καλλιτέχνη έρχεται μετά από σκληρή και ποιοτική δουλειά ή είναι θέμα τύχης; 

Χ.Φ: «Τύχη, τέχνη, τόλμη» έχει γράψει ο Οδ. Ελύτης. Προφανώς και πρέπει να υπάρχουν ταλέντο και εφόδια, αλλά σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η συγκυρία. 

Ο.Α: Ως επί το πλείστον έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή κι αφοσίωση. 

Υπάρχει κάτι, σαν “έθιμο”, αλλά πιο προσωπικό, που κάνεις κάθε Χριστούγεννα; 

Χ.Φ: Δεν συνηθίζω να πρωτοτυπώ τα Χριστούγεννα. Παίζω χαρτιά, πίνω πολύ κόκκινο κρασί, φτιάχνω γαλοπούλα γεμιστή με κουκουνάρι και κάστανα, και φυσικά μελομακάρονα. 

schweppes didee14

Ο.Α: Δεν έχω κάποια χριστουγεννιάτικη τελετουργία, αλλά αν υπάρχει περισσότερος χρόνος παίζουμε λίγο πιο πολύ επιτραπέζια με φίλους, μας αρέσει αυτό, αν και δεν είναι χριστουγεννιάτικη ρουτίνα είναι κάτι που κάνουμε γενικότερα, αλλά αυτή η εποχή είναι και πιο χουλουλιάρικη. 

Έχεις βάλει έναν σημαντικό στόχο για το νέο έτος; 

Χ.Φ: Συνήθως δεν περιμένω την 1η Ιανουαρίου για κάτι τέτοιο, επειδή το να ονειρεύομαι και να θέτω στόχους είναι μέσα στη ζωή μου, αλλά ειδικά φέτος θέλω πολύ να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι, ίσως road trip, σε μια απο τις πέντε ηπείρους αυτού του πλανήτη. 

Ο.Α: Πλέον όλοι μου οι στόχοι μου γυρίζουν γύρω από την εξέλιξη και το παιδί μου.

 

Μαίρη Μηνά & Μιχάλης Λεβεντογιάννης

schweppes didee10

Τι σημαίνει απόλαυση για σένα; Ποιες στιγμές στην καθημερινότητά σου απολαμβάνεις περισσότερο;

Μαίρη Μηνά: Απόλαυση για μένα σημαίνει μια συνάντηση με ωραίους ανθρώπους που με εμπνέουν και ξυπνούν κάτι ενεργητικό μέσα μου. Μια δημιουργική πρόβα που γαργαλάει την φαντασία και το πνεύμα μου. Μια στιγμή επί σκηνής όπου συμβαίνει κάτι αναπάντεχο και οι εγκεφαλικές συνάψεις παίρνουν φωτιά. Μια παράσταση ή μια ταινία η ένα μουσικό κομμάτι που με ταρακουνάει τόσο που νιώθω ότι ανακάλυψα εκ νέου τον κόσμο. Όπως επίσης απόλαυση είναι μετά από μια πολυάσχολη και κουραστική μέρα όπου όλα τελειώνουν και κλείνει η πόρτα του σπιτιού και όλα μένουν απέξω. Ένα ζεστό μπάνιο, καλό φαγητό και χαλάρωση. Απόλαυση είναι η επιστροφή στο κέντρο μου. 

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Απόλαυση για μένα σημαίνει ισορροπία. Για να μπορώ να απολαύσω την κάθε στιγμή, καλώς ή κακώς, θα πρέπει να βρίσκονται όλα στη ζωή μου σε μία αρμονία, πάντα κατά το δυνατόν φυσικά. Αν ένας τομέας στη ζωή μου δεν συμβαδίζει με τους υπόλοιπους, δυστυχώς επηρεάζει την καθημερινότητά μου. Φυσικά αυτό με τροφοδοτεί πάντα με νέες προκλήσεις και βρίσκομαι διαρκώς σε εγρήγορση ώστε να παρατηρώ τον εαυτό μου και τον κόσμο γύρω μου και να καταπιάνομαι με το τι μπορώ να αλλάξω και τι μπορώ να διορθώσω. Διαφορετικά, πιστεύω, θα έπληττα αφόρητα. Στην καθημερινότητά μου σίγουρα απολαμβάνω μικρά πράγματα, από έναν καφέ με τους φίλους μου έως την ρουτίνα της συμβίωσης μου με τον Μπίλυ και την Τόκυο (τα γατιά μου)!

schweppes didee9

Ποιες είναι οι πρωταρχικές ποιότητες που ξεχωρίζεις σε έναν άνθρωπο;

Μ.Μ: Σίγουρα ξεχωρίζω την ευγένεια και την καλοσύνη. Όχι όμως αυτή που συμβαίνει επιφανειακά και μεταξύ τυπικών αλληλεπιδράσεων αλλά την ουσιαστική καλοσύνη που την βλέπεις σχεδόν να αποπνέεται από όλη την ύπαρξη του ανθρώπου. Μέσα στον τόσο κυνισμό και στην κακουχία η καλοσύνη μοιάζει πλέον με ποιότητα προς εξαφάνιση. Για αυτό με συγκινεί να την συναντώ. Διότι αποκαλύπτει μια γενικότερη θέση και στάση απέναντι στη ζωή και μια αντίσταση στην ευκολία του αλληλοφαγώματος. Αλλά και το χιούμορ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο θεραπευτικό από ένα πηγαίο γέλιο. 

Μ.Λ: Είναι πολλές οι ποιότητες που εκτιμώ σε έναν άνθρωπο, νομίζω όμως ότι ο σεβασμός είναι ίσως η σημαντικότερη ποιότητα που πρέπει να έχει κάποιος. Από τον τρόπο που απευθύνεσαι στον άλλον έως τη στάση σου απέναντι στην ίδια τη ζωή, τα ζώα και τον φυσικό κόσμο που μας περιβάλλει, όλα έχουν ως κοινό παρονομαστή το σεβασμό. 

Η κορύφωση, η στιγμή της λάμψης ενός καλλιτέχνη έρχεται μετά από σκληρή και ποιοτική δουλειά ή είναι θέμα τύχης; 

Μ.Μ: Η τύχη είναι ένας παράγοντας που υπάρχει πάντα και παντού. Αλλά δεν είναι ούτε μετρήσιμη ούτε αξιόπιστη. Σίγουρα βοηθάει αλλά είναι αδέσποτη και άναρχη. Οπότε μάλλον αυτό που πραγματικά μετράει είναι η προσωπική αφοσίωση και η επιμονή. 

Ακόμη κι αν δεν επέλθει η στιγμή της κορύφωσης ή η στιγμή της λάμψης όπως λες, η δουλειά που έχεις κάνει έχει ήδη γράψει πάνω σου και μέσα σου. Ήδη σε αναβαθμίζει, σε αλλάζει πίστα. Δίνει αξία στην όποια κατάκτηση γιατί επήλθε μέσα από προσωπικό μόχθο. 

schweppes didee7

M.Λ: Η επαγγελματική σταδιοδρομία, η ανέλιξη, πολλές φορές είναι όντως και θέμα τύχης, οι στιγμές όμως που σε ανταμείβουν καλλιτεχνικά και δημιουργικά πάντοτε έχουν τις ρίζες τους σε πολλή προσωπική και συλλογική δουλειά. Ειδικά στο θέατρο, το οποίο είναι «ομαδικό άθλημα», δεν αρκεί μόνο το ταλέντο ή ο κόπος του ενός, αλλά η αρμονική συνύπαρξη με όλους τους συνεργάτες εντός και εκτός σκηνής. Όταν συσπειρωθούν και ταυτιστούν οι ποιότητες των συνεργατών και ο καθένας έχει το χώρο να αναπτύξει προσωπικά εντός αυτού του συλλογικού κράματος τις δικές του ποιότητες, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για μια ευτυχή δημιουργική συγκυρία ή επαγγελματική κορύφωση.

Υπάρχει κάτι, σαν “έθιμο”, αλλά πιο προσωπικό, που κάνεις κάθε Χριστούγεννα;

M.M: Υπάρχει το έθιμο της ανταλλαγής δώρων που κάνουμε με την παρέα μου κάθε χρόνο. Το οποίο βέβαια έχει και τα «προεόρτια» που είναι η κλήρωση, του ποιος θα πάρει ποιον! Έπειτα είναι η αναζήτηση του δώρου. Να βρω κάτι ουσιαστικό, αλλά και αστείο και τέλος η γιορτή που είναι η μάζωξη που κορυφώνεται με τα αποκαλυπτήρια. Αν υπάρχει για μένα μια ενήλικη παιδική χαρά, είναι αυτές οι μαζώξεις. 

Μ.Λ: Τίποτα συγκεκριμένο, κάθε Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. 

Έχεις βάλει έναν σημαντικό στόχο για το νέο έτος;

Μ.Μ: Για να είμαι ειλικρινής όχι. Έχω πάψει να βάζω στόχους αυτή την εποχή του χρόνου. Γιατί εμπειρικά πλέον, ξέρω πως είναι αναπόφευκτο να αποτύχω. Όταν περνάει ο ενθουσιασμός των ημερών ξεθωριάζει και η θέληση της επίτευξης και με αφήνει με ένα αίσθημα απογοήτευσης. Οπότε όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται στόχος για το νέο έτος είναι ο μη στόχος.Που για μένα σημαίνει άνοιγμα και παρουσία σε ενεστώτα χρόνο. Να υποδέχομαι και να καλωσορίζω κάθε τι νέο με φρέσκια ματιά, χωρίς φόβο ή ενοχή. Α, και να πάρω επιτέλους το δίπλωμα οδήγησης! 

M.Λ: Να είμαι πιο ήρεμος και να έχω λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου.

#SchweppesGreece #TheSchweppesClub @Schweppes_greece 

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR