Quantcast
hermes h08 hodinkee watch 7

Το νέο δημιούργημα της συνεργασίας Hermès x HODINKEE

Η Hermès και η HODINKEE συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2018 δημιουργώντας τα Slim d’Hermès ρολόγια, τα οποία είχαν παρόμοια αισθητική. Η δεύτερη συνεργασία της Hermès με την εταιρεία ωρολογοποιίας Hodinkee, είχε ως αντικείμενο το -ανανεωμένο- περιορισμένης έκδοσης μοντέλο H08, το οποίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά μόλις τον περασμένο Απρίλιο.

Το δυναμικό της Hermès συμπεριλαμβανομένης της Véronique Nichanian, καλλιτεχνικής διευθύντριας ανδρικών ενδυμάτων της Hermès και του Philippe Delhotal, δημιουργικού διευθυντή ωρολογοποιίας του οίκου Hermès σχεδίασαν ένα κομψό ρολόι που σε συνεργασία με τους ανθρώπους της HODINKEE πήρε τελικά έναν πολυτελή και συνάμα στιβαρό χαρακτήρα.

Συνδυάζει μια μαύρη ματ κάσα από τιτάνιο, 39 χιλιοστών, με γυαλισμένο κεραμικό πλαίσιο και πολυεπίπεδο καντράν. Κατασκευασμένο στην Ελβετία, είναι τελειωμένο με λουράκι σιλικόνης με ταμπά χρώμα και υφή που ταιριάζει με καντράν.

Με το απλό λουράκι του και το ευανάγνωστο καντράν, το H08 της Hermès σχεδιάστηκε για να είναι το τέλειο καθημερινό ρολόι.

Μόνο 100 κομμάτια του Hermés H08 Limited Edition είναι διαθέσιμα για προπώληση στο διαδικτυακό κατάστημα της HODINKEE για $ 7.275 το καθένα, με παράδοση προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου.

hermes h08 hodinkee watch 3 hermes h08 hodinkee watch 1 hermes h08 hodinkee watch 2

Source | Uncrate, HighSnobiety

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR