Quantcast

Aquazzura Casa: Η νέα συλλογή της εταιρείας για το Art de la Table

Από την Κατερίνα Γιογάκη


Και ενώ όλα μοιάζουν να μένουν στάσιμα, αν όχι να πηγαίνουν πίσω, το -με βάση τη Φλωρεντία- brand Aquazzura, το οποίο ιδρύθηκε από τον Edgardo Osorio κάνει μια τολμηρή κίνηση και επεκτείνεται στον χώρο των interiors και συγκεκριμένα στην Art de la Table, με μια νέα συλλογή η οποία θα κάνει την εμφάνισή της τον ερχόμενο Απρίλιο, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

Για το εγχείρημά της αυτό, η εταιρία, αξιοποίησε τη Fiona Leahy, την οποία όρισε ως δημιουργική διευθύντρια της συλλογής Aquazzura Casa. Η Fiona Leahy είναι γνωστή στη βιομηχανία χάρη στις συνεργασίες της με celebrities και brands, όπως: Louis Vuitton, Christian Louboutin, Stella McCartney και  Aquazzura, για τους οποίους έχει οργανώσει πάρτι, dinners, εκδηλώσεις, ενώ έχει διακοσμήσει και βιτρίνες τους.

«Αισθάνομαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη και είναι τιμή μου να συμμετέχω στο Aquazzura Casa ως δημιουργική διευθύντρια. Μου άρεσε να σχεδιάζω τα events και τα dinners για το brand και είχα από καιρό όραμα, ότι χρησιμοποιούσα στα dinners αυτά,  να τα κάνω προσβάσιμα και διαθέσιμα για αγορά.», δήλωσε η Leahy.

«Η προσέγγισή της στα χρώματα και τα υλικά, καθώς και η τεχνογνωσία της στη δημιουργία όμορφων table settings, προσφέρει μια μοναδική κατεύθυνση για τη συλλογή μας για το σπίτι», δήλωσε ο Osorio ενώ πρόσθεσε: «Έχοντας συνεργαστεί πολλές φορές μαζί της, η Fiona έκανε πάντα το όραμά μου πραγματικότητα χωρίς κόπο.»

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Osorio προσεγγίζει τον κόσμο των εσωτερικών χώρων.  Το 2017, το brand Aquazzura συνεργάστηκε με τη βρετανική εταιρία home decor de Gournay για τη δημιουργία μιας ταπετσαρίας και μιας αντίστοιχης συλλογής παπουτσιών περιορισμένης έκδοσης που παρουσιάστηκαν σε μια εκδήλωση στο Milan Design Week.

Η συλλογή θα πωλείται στο online shop του brand και σε επιλεγμένα σημεία.

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR