Quantcast

#PackYourDream: Τα ωραιότερα long weekends γίνονται μόνο με ένα Doughnut backpack

Τα backpacks της Doughnut είναι κομμάτια των εμπειριών μας, είναι αυτά που κουβαλούν τις σκέψεις και τις αναμνήσεις από τις ωραιότερες διαδρομές μας, είναι αυτά που μας βρίσκουν λύσεις, είναι αυτά που υπάρχουν πάντα δίπλα μας -όταν δεν είναι στην πλάτη μας- και τέλος, είναι αυτά που στη επιστροφή θα ανοίξουν και θα αποκαλύψουν όλα όσα έχεις ζήσει.

Τα πρώτα χειμερινά long weekends ξεκίνησαν να μπαίνουν στο calendar όλων μας και να δημιουργούν αυτή -τη γνωστή σε όλους- μοναδική προσμονή που μας γεμίζει με την καλύτερη ενέργεια. 

Εάν το καλοκαίρι είναι η εποχή που προσφέρει εκτόνωση, τότε οι χειμερινές αποδράσεις έχουν μια άλλη ιδιότητα: σε κάνουν πραγματικά καλά. Τα χειμερινά σαββατοκύριακα, εκείνα που δένει μια μέρα ακόμα σε αυτά, μοιάζουν για όλους μας οι καλύτερες διακοπές του χρόνου, αν και ουσιαστικά πρόκειται για τρεις ή το πολύ 4 τέσσερις ημέρες. Σε αυτά τα μεγάλα σαββατοκύριακα λοιπόν, η ανάγκη των πολλών είναι ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι που θα προσφέρει στον καθένα αυτό που χρειάζεται για να μπορέσει να επιστρέψει πίσω στη ροή της καθημερινότητάς του, ακόμα πιο δημιουργικός και με τις μπαταρίες του γεμάτες.

Έχουμε τη μεγάλη τύχη να ζούμε σε μια χώρα που μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα, εύκολα και σε πολύ λίγο χρόνο. Στην Ελλάδα, η ερώτηση – βουνό ή θάλασσα; – μοιάζει τόσο απλή και εύκολη να γίνει σε κάποιον, καθώς το ίδιο εύκολα μπορεί να απαντηθεί και να βρεθείς μέσα σε πολύ λίγη ώρα και στα δυο.

Οι χειμερινές αποδράσεις λοιπόν, αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για βουτιές σε θερμές πηγές με υψηλές θερμοκρασίες, για σλάλομ στους παγωμένους ώμους βουνών, για πεζοπορίες, για off road διαδρομές με 4×4, για καγιάκ, αλλά και για ένα ποτήρι ζεστού καφέ απλά, σε ένα μπαλκόνι ενός σαλέ με θέα το βουνό.

Σε μια τέτοια εμπειρία ενός long weekend όλοι αναζητούμε την καλύτερη λύση για να μεταφέρουμε αυτά που χρειαζόμαστε. Η απάντηση σε αυτό είναι πως τα πιο ωραία και επιτυχημένα long weekends γίνονται μόνο με ένα Doughnut backpack. Και επειδή μιλάμε για εμπειρίες και όχι για απλά ταξίδια, η Doughnut bags δεν κατασκευάζει απλά σακίδια πλάτης τα οποία σε συνοδεύουν στα ταξίδια σου, η Doughnut, με τα δημιουργήματά της σε εμπνέει να ζήσεις την εμπειρία σου και ταυτόχρονα γίνεται ένα κομμάτι της και η ίδια.

Τα πιο fashionable και εργονομικά backpacks κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά, είναι αυτά που γίνονται η πρώτη μας επιλογή για τα «μεγάλα μας σαββατοκύριακα» και είναι και αυτά που θα «μεταφέρουν» τις ωραιότερες μας εμπειρίες. Με σύγχρονο σχεδιασμό και με λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν, τα ωραιότερα δημιουργήματα της Doughnut, είναι μαζί σου σε οποιαδήποτε εξερεύνηση και αναζήτηση. Αυτό αποδεικνύεται από την πρώτη κιόλας φορά που θα κρατήσεις ένα σακίδιο πλάτης της εταιρείας.

Ένα backpack δεν είναι ποτέ ένα απλό backpack. Είναι ο συνοδοιπόρος μας, είναι το κομμάτι αυτό της ντουλάπας μας που έχει ζήσει πραγματικές εμπειρίες μαζί μας, είναι αυτό που το είχαμε στην πλάτη μας στις ωραιότερες στιγμές της διαδρομής και είναι και αυτό που μας έχει συνοδέψει στα best of the best της ζωής μας.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή backpacks της Doughnut εδώ, κάνε δικό σου αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και ζήσε την εμπειρία με τα hashtags #DoughnutBags και #PackYourDream στο instagram.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR