Quantcast

Acne Studios: Η συλλογή t-shirt που εξυμνεί το σερφ

Τα Acne Studios συνεργάζονται για άλλη μια φορά με το αστέρι του σερφ και καλλιτέχνη Robin Kegel, για την καλοκαιρινή συλλογή t-shirt, συνδυάζοντας αυτή τη φορά ψυχεδελικά μοτίβα με ρετρό φωτογραφίες.

Χρησιμοποιώντας εικόνες από την προσωπική συλλογή του Kegel, η κολεξιόν υμνεί τα γεωμετρικά μοτίβα, τα χρώματα και τις αφηρημένες μορφές, λόγω των οποίων έγινε γνωστός ο καλλιτέχνης.

Η συλλογή αποτελείται από τέσσερα μπλουζάκια, καθένα από τα οποία απεικονίζει μια διαφορετική στιγμή του σέρφινγκ, όπως τις αποτύπωσε ο Kegel. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης και γνωστός σέρφερ δήλωσε σχετικά με τη συλλογή ότι “οι εμφανιζόμενες εικόνες στα μπλουζάκια τεκμηριώνουν τις αφαιρετικές και γεωμετρικές εικόνες που δημιούργησε για το Acne Studios, παρουσιάζοντας την παραγωγή των σανίδων σερφ εκείνη τη στιγμή. Μεταδίδουν την εμπειρία των ψυχεδελικών βαφών,  εξερευνούν το πάθος και την έξαρση και αντιπροσωπεύουν την ακατέργαστη μορφή της συνεργασίας καθώς και την προβολή της οργανικής βιομηχανίας.”

Η συλλογή των t-shirt Acne Studios x Robin Kegel θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου σε επιλεγμένα καταστήματα Acne Studios παγκοσμίως αλλά και online.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR