Quantcast

Η Συλλογή Reebok x Victoria Beckham Άνοιξη 2019 είναι πλέον διαθέσιμη

H Reebok, η παγκόσμια μάρκα ειδών γυμναστικής και καθημερινής ένδυσης, κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή ρούχων σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Victoria Beckham. Η συλλογή Reebok x Victoria Beckham Άνοιξη ’19 παρουσιάζει τις βασικές αρχές αυτής της πρωτοποριακής συνεργασίας, η οποία προέκυψε από την κοινή φιλοδοξία για τη δημιουργία μιας φρέσκιας άποψης στα αθλητικά είδη κορυφαίας ποιότητας, που να βασίζεται σε μια απλή και σύγχρονη σχεδιαστική ιστορία. Η συλλογή αποτελείται από μια σειρά τεχνικών ενδυμάτων, ενίοτε unisex, σχεδιασμένη να φοριέται άνετα από το γυμναστήριο μέχρι τις καθημερινές βόλτες.

Αντλώντας έμπνευση από την εμπειρίας ζωής της σχεδιάστριας στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο, η συλλογή Reebok x Victoria Beckham συνδυάζει το χαλαρό πνεύμα της Καλιφόρνια με την εκλεπτυσμένη βρετανική κομψότητα. Έτσι δημιουργήθηκε μια προσεκτικά επιμελημένη κολεξιόν, με ρούχα για αθλητικές επιδόσεις αλλά και ρούχα για καθημερινές εμφανίσεις, που αντικατοπτρίζει έναν σύγχρονο τρόπο ζωής. 

H συλλογή Άνοιξη ’19 έχει μια κομψή, καθαρή αισθητική και διακριτικό γραφικό συμβολισμό των δύο εταιρειών, που αποτυπώνουν τη συνεργασία τους με τρεις παραλλαγές: Το splice element τoυ λογοτύπου της Reebok, ένα ενσωματωμένο γραφικό vector VB και ένα επαναλαμβανόμενο γραφικό vector VB. Τα ρούχα είναι φτιαγμένα από εξαιρετικά υφάσματα με προηγμένες τεχνικές, και συνδυάζουν τις εποχιακές καμηλό, ασημί και γκρι αποχρώσεις με τα βασικά χρώματα της νέας συνεργασίας, δηλαδή το βαθύ πορτοκαλί, το μαύρο και το λευκό. 

Σχετικά με τη διαδικασία σχεδιασμού της συλλογής, η Beckham λέει: “Η ιδέα πίσω από αυτή τη συλλογή ήταν να συνδυάσουμε τη χαλαρή άποψη του streetwear με την τεχνική απόδοση των αθλητικών ρούχων, διατηρώντας παράλληλα τη μινιμαλιστική αισθητική της μάρκας μου αλλά και ενσωματώνοντας κομμάτια unisex, στοιχείο καθοριστικό για τη δημιουργική μου προσέγγιση”. 

Και συμπληρώνει: “Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες της ιδανικής προπόνησης, αλλά για μένα ήταν εξίσου σημαντικό να δημιουργήσω σχέδια που προάγουν τη μόδα και μπορούν να ταιριάξουν άψογα σε οποιαδήποτε γκαρνταρόμπα. Με αυτά τα ρούχα μπορείς να πας από το γυμναστήριο μέχρι το γραφείο, ακόμα και στο σχολείο’’. 

Σχολιάζοντας το πώς ονειρεύεται να φορεθεί η συλλογή, η Beckham λέει: “Ήθελα μια συλλογή που να ταιριάζει με ένα φορτωμένο πρόγραμμα όπως το δικό μου.  Τα ρούχα αυτά έχουν τις τεχνικές ιδιότητες που χρειάζομαι στο γυμναστήριο, αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά απλά ώστε να προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής μου, και έχω δοκιμάσει προσωπικά κάθε ένα κομμάτι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μου”. 

Η Karen Reuther, Αντιπρόεδρος Δημιουργικής Διεύθυνσης της Reebok, λέει: “Η συλλογή αποκαλύπτει με τόλμη το όραμα της Victoria, ένα όραμα ισχυρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, με μια μοντέρνα και σφαιρική άποψη για τα πράγματα. Η Victoria Beckham και η Reebok έχουν ανεβάσει τον πήχη στην εφαρμογή, το ύφασμα, τη γραμμή και το φινίρισμα, και αυτή η συλλογή επαναπροσδιορίζει την έννοια των αθλητικών ρούχων και την τοποθετεί σε ένα νέο επίπεδο. Η ευαισθησία και η φροντίδα του σχεδιασμού της Victoria αντανακλάται σε κάθε λεπτομέρεια”.

Η καμπάνια παρουσίασης της συλλογής υλοποιήθηκε από τον φωτογράφο Mario Sorrenti και τον στυλίστα Alastair McKimm, και αποτελεί προέκταση του δημιουργικού οράματος της Beckham για τη συνεργασία, συνδυάζοντας το χαλαρό streetwear στυλ με την τεχνική αρτιότητα, με βάση πάντα την απλότητα που χαρακτηρίζει την αισθητική της Victoria Beckham.

Η συλλογή Reebok x Victoria Beckham Άνοιξη ’19 διατίθεται στο http://www.reebok.com/gr/Victoria_beckham και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα σε όλον τον κόσμο.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR