Λονδίνο: Η γεωμετρική προέκταση κατοικίας με τις έντονες αντιθέσεις

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Gruff Limited ολοκλήρωσε προσφάτως μια σύγχρονη προέκταση, στην πίσω όψη μιας μεζονέτας στο νότιο Λονδίνο.

Το σκούρο χρώμα επικρατεί στην πρόσοψη της προέκτασης, δημιουργώντας έντονες αντιθέσεις. Μια συρόμενη τζαμαρία συνδέει το εσωτερικό της προέκτασης με τον κήπο, ενώ μεγάλα παράθυρα διαχέουν το φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας σε όλους τους χώρους.

Εσωτερικά, στο σαλόνι κυριαρχεί το βαθύ μπλε χρώμα, που έχει χρησιμοποιηθεί στους τοίχους, στις βιβλιοθήκες και στον εντυπωσιακό καναπέ. Οι φεγγίτες στην οροφή προσφέρουν φυσικό φως στην τραπεζαρία και την κουζίνα, που βρίσκεται σε ελαφρώς ψηλότερο επίπεδο, σε συνδυασμό με κίτρινες λεπτομέρειες που δίνουν ένα ποπ στίγμα.

Source Contemporist

  1. […] ανακαίνιση, ώστε να μετατραπεί σε μια ονειρική κατοικία αλλά και χώρο […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE