Η κατοικία στην Αντίπαρο που ατενίζει το απέραντο του Αιγαίου

Το Ktima House στην Αντίπαρο απλώνεται σε ένα οικόπεδο τριών στρεμμάτων με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Ο αρχιτέκτονας Camilo Rebelo σχεδίασε και κατασκεύασε τη συγκεκριμένη κατοικία μαζί με την συνάδελφό του Susana Martins. Το σπίτι έχει σχεδιαστεί είναι μια σύγχρονη οπτική της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του κυκλαδίτικου νησιού και διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά της νησιωτικής φιλοσοφίας.

Ο μινιμαλισμός χαρακτηρίζει όλο το εσωτερικό του καθώς κυριαρχεί το λευκό χρώμα και επιλεγμένα έπιπλα και αξεσουάρ. Η εντυπωσιακή πισίνα που υπάρχει μπροστά από το σαλόνι της κατοικίας, «θαυμάζει» τη μαγεία του Αιγαίου και προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Η μινιμαλιστική κατοικία του γνωστού νησιού γίνεται ένα με το παραδοσιακό τοπίο, διατηρώντας τα αξεπέραστα στοιχεία της αιγαιοπελαγίτικης αισθητικής.

Source Uncrate

  1. […] εξωτερικό χώρο μοιάζει να γίνεται ένα με το μπλε της θάλασσας, την ίδια στιγμή που τα πολύ όμορφα δέντρα γύρω της, […]

  2. […] εξωτερικό χώρο μοιάζει να γίνεται ένα με το μπλε της θάλασσας, την ίδια στιγμή που τα πολύ όμορφα δέντρα γύρω της, […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE