Quantcast

18 Micon str: Ένα κομψό boutique hotel στα θρυλικά στενά του Ψυρρή

Το αθηναϊκό hospitality στα καλύτερά του, στην περιοχή που ξαναγράφει ιστορία.

Το 18 Micon str. είναι ένα μοντέρνο, urban boutique hotel με industrial chic style στην καρδιά του Ψυρρή. Με έμπνευση από το βιομηχανικό παρελθόν και την ανάλογη αρχιτεκτονική της περιοχής, το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε προσεκτικά με βασικά υλικά το τσιμέντο, το ξύλο και το τούβλο. Καθένα από τα 15 του δωμάτια καταφέρνει να διατηρεί την προσωπική του ταυτότητα, με κοινά στοιχεία όπως τα σιδερένια κρεβάτια, τις ντυμένες με τούβλο επιφάνειες και τις σύγχρονες παροχές, ενώ ταπετσαρίες με contemporary μοτίβα δημιουργούν statement γωνίες.

Το lobby, ένας άνετος χώρος με freestyle διακόσμηση, προσφέρεται για να απολαύσει κάποιος το πρωινό του, είτε έναν καφέ τον οποίο μπορεί να συνοδεύσει με τις προσφερόμενες λιχουδιές από το “honor bar”.

Το decompression lounge δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να χαλαρώσουν, μετά τις εξορμήσεις τους στην πόλη, απολαμβάνοντας προβολές ταινιών και σειρών της επιλογής τους, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και ακολουθώντας τη βασική φιλοσοφία του ξενοδοχείου: “Athenian Hospitality Redesigned”.

boutique

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR