Quantcast

Nescafé® Azera Espresso: Η μεγαλύτερη απόλαυση της ημέρας στο πιο παγωμένο ποτήρι

Γράφει η Μαίρη Ρετσίνα

Τα βήματα της καινούργιας σου συνήθειας είναι πάρα πολύ απλά και σου υπόσχονται άπειρη γευστική απόλαυση.

Μερικές φορές η ζωή μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε έναν κύκλο στη ζωή μας και να ανοίξουμε έναν άλλον. Να βάλουμε τελεία σε αυτό που δεν εξυπηρετεί πια ούτε εμάς, ούτε τους άλλους και να ανοίξουμε το είναι μας σε κάτι νέο, φρέσκο και ιδανικά φρεσκοβαμμένο –όπως ένα νέο σπίτι. Μία μετακόμιση είναι καθαρτική, ακόμα κι αν για μία εβδομάδα είσαι αναγκασμένος να κάθεσαι στο πάτωμα και να τρως σε δίσκο, επειδή το να διαλέξεις τραπεζάκι σαλονιού είναι πολύ πιο δύσκολη απόφαση απ’ όσο νόμιζες.
Και όλα όσα ακολουθούν εκείνες τις πρώτες μέρες που κάνεις parkour πάνω από κούτες και οι πατούσες σου είναι γεμάτες χρυσόσκονη που σου έπεσε κατά λάθος στο χολ και δε φεύγει με τίποτα, είναι μία σειρά από στιγμές που διαμορφώνουν το ψηφιδωτό της καθημερινότητας σου. Όπως η πρώτη νύχτα στο κρεβάτι σου, που ακόμα προσπαθείς να συνηθίσεις τους ήχους του σπιτιού και το σώμα σου προσπαθεί να βρει νέες τακτικές για να βολευτεί στο καινούργιο στρώμα. Ή εκείνο το πρώτο πρωινό ξύπνημα.
Πλέον τα πρωινά χαμογελάω. Δεν ανοίγω τα μάτια μου με το ζόρι και δεν σέρνω τα πόδια μου στην άκρη του κρεβατιού. Πλέον σηκώνομαι λίγο πιο νωρίς απλά για να ανοίξω τα παντζούρια και να μπει φως στο σπίτι. Πλέον μπαίνω στην κουζίνα για να φτιάξω καφέ και νιώθω πως κάνω κάτι δικό μου, για εμένα. Η πρώτη μου τελετουργία για τη μέρα. Και θα κάτσω στο μπαλκόνι, που ακόμα δεν έχει τραπέζι, αλλά δύο πτυσσόμενες καρέκλες και θα αφιερώσω αυτή την ήσυχη στιγμή μόνο σε ‘μένα και τον παγωμένο καφέ μου. Απλά επειδή είναι ιερή.

Και ξέρεις πόσο όμορφη και ανακουφιστική είναι αυτή η στιγμή; Η στιγμή που φτιάχνω μόνη μου τον πιο παγωμένο freddo. Γιατί τώρα ο Nescafé σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις ο barista του εαυτού σου και να δημιουργήσεις μόνος σου freddo espresso ή freddo cappuccino φτιαγμένο από εσένα για εσένα.
Τα βήματα της καινούργιας σου συνήθειας είναι πάρα πολύ απλά και σου υπόσχονται άπειρη γευστική απόλαυση. Νερό, παγάκια, δυο κουταλιές Nescafé® Azera Espresso και ένα χτύπημα στο σέικερ αρκούν για να ‘’ανοίξουν’’ ένα διαφορετικό πρωινό ή ένα καλοκαιρινό απόγευμα, όπως εσύ τα θέλεις, άλλωστε εσύ είσαι ο barista του εαυτού σου.

Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο μέρος αυτής της διαδικασίας, ότι μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου στο σπίτι και να μοιραστείς μαζί τους μια υπέροχη εμπειρία καφέ, φτιαγμένη από τα χεράκια σου. Ακόμα κι αν το ψυγείο σου είναι πρακτικά άδειο γιατί δεν έχεις βρει χρόνο να πας super market, τα παρατάς με το νοικοκυριό, και βάζεις σκοπό να μεταμορφωθείς σε βραβευμένο barista για να τους φτιάξεις τον καλύτερο καφέ που θα έχουν πιει ποτέ στη ζωή τους. Ακόμα κι αν εκείνοι είναι απλά χαρούμενοι να κάθονται στο πάτωμα και να πίνουν από πλαστικά ποτήρια.

Στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία ούτε το αν τα μαξιλάρια του καναπέ είναι πουπουλένια, ούτε το αν το φωτιστικό είναι για υπνοδωμάτιο και όχι σαλόνι, ούτε που το σερβίτσιο πιάτων δεν είναι ολοκληρωμένο. Οι εμπειρίες μας δεν βρίσκονται ανάμεσα σε πράγματα. Βρίσκονται σε αυτές τις μικρές, φαινομενικά ασήμαντες στιγμές, μέσα σε αυτές τις προσωπικές μας τελετουργίες. Οι ωραιότερες εμπειρίες δημιουργούνται από εμάς.

Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο από το να έχει ο καφές σου την γεύση και την ένταση που εσύ θέλεις να του δώσεις! Αυτός ο espresso freddo είναι Nescafé®, σου ανήκει, εσύ το έφτιαξες, ‘’φόρεσε’’ την καλή σου διάθεση και καλή απόλαυση.

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR