Quantcast

Το urban chic New Taste του New Hotel ανανεώθηκε

Το urban chic New Taste του New Hotel ανανεώθηκε και υποδέχεται τους foodies της πόλης σε ένα περιβάλλον πιο cool από ποτέ.

Το New Taste, το εστιατόριο που πρώτο έκανε μόδα το brunch στην πόλη και συζητήθηκε όσο κανένα για το εμβληματικό design του, παρουσίασε πριν λίγες ημέρες το ανανεωμένο του πρόσωπο, διαθέτοντας πλέον με βεβαιότητα ένα από τα ωραιότερα μπαρ της Αθήνας. Υπό την επίβλεψη των αδερφών Campana και το γραφείου 3SK, ο design-statement χώρος διατήρησε στο ακέραιο την sophisticated αύρα του ενσωματώνοντας όμως ένα ακόμη πιο welcoming και cozy χαρακτήρα.

 

Οι oversized βελούδινοι καναπέδες, η δημιουργία δύο νέων «εγκιβωτισμένων» στο χώρο lounges, αλλά και το εντυπωσιακό μπαρ με τα άνετα καθίσματα παντρεύονται αρμονικά με το eco-friendly σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα ζεστό μητροπολιτικό περιβάλλον, ένα ψαγμένο hidden gem του κέντρου ιδανικό για after-office συναντήσεις που εξελίσσονται σε όμορφες βραδιές και χαλαρό socializing όλες τις ώρες της ημέρας.

Η ανανέωση φυσικά αντανακλάται και στο μενού με comfort γεύσεις with a twist αλλά και healthy προσανατολισμό σε πιάτα που βασίζονται στις καλύτερες πρώτες ύλες, αλλά και ένα ενδιαφέρον bar menu με ιδιαίτερες πινελιές, που ενσωματώνουν τις διεθνείς τάσεις, όπως η σπιτική πίτα με μαύρο αλάτι Χαβάης ή τα vegan burgers με κινόα. Η επιλογή κρασιών σε ποτήρι με πάνω από 20 ετικέτες διαθέσιμες, κυρίως από μικρούς και μεγαλύτερους Έλληνες παραγωγούς, αλλά και τα signature cocktails συμπληρώνουν τέλεια το παζλ ή γίνονται η αφορμή για μία επίσκεψη στο μπαρ, ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή το διάσημο brunch του εστιατορίου συγκεντρώνει παραδοσιακά το πιο cool crowd της πόλης.

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR