Quantcast

Εκλεπτυσμός και διαχρονική αισθητική σε κατοικία της Μελβούρνης

Σε μια συνοικία της Μελβούρνης, το αρχιτεκτονικό γραφείο Sisalla Interior Design, αποφάσισε να ανακαινίσει πλήρως μια κατοικία, προσφέροντας -με τον νέο σχεδιασμό -την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στη χαλαρότητα και την πολυτέλεια σε όλους τους χώρους.

Το εσωτερικό πλέον “αγκαλιάζεται” με έντονο φυσικό φως ενώ οι ξύλινες επιφάνειες ολοκληρώνουν την cozy ατμόσφαιρα. Δημιουργώντας ένα οπτικό ενδιαφέρον με τους απλούς χρωματισμούς η κατοικία αποκτά μια διαχρονική αισθητική. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να κατασκευαστεί ένας εκλεπτυσμένος χώρος που σε ωθεί να κατοικίσεις σ΄ αυτόν.

  

Πηγή: design-milk

Photos: Tess Kelly

More Stories
hwzD4mv6h6AwQtjPunZepi 1280 80.jpg
Οι Kariouk Architects υπογράφουν σχεδιαστικά το Forest Retreat στο δάσος του Οντάριο
DIDÉE.GR