Quantcast

Dirt’idee #8 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini – style blogger στο dirtymaritini.com – ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirtymaritini)

1. H νέα συνεργασία MAC x Celia Kritharioti για το lipstick Craving

H αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών MAC αποφάσισε να μας ενθουσιάσει μέσα από μία υπέροχη συνεργασία.  Για πρώτη φορά συνεργάζεται με μία Ελληνίδα σχεδιάστρια, προκειμένου να λανσάρει ένα συλλεκτικό sleeve για lipstick. Πρόκειται για την Σύλια Κριθαριώτη, η οποία επέλεξε την αγαπημένη της απόχρωση και δημιούργησε ένα υπέροχο sleeve για το κραγιόν Craving.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι απλό, μου ξυπνά αναμνήσεις παιδικής αθωότητας, ροδοκόκκινα μάγουλα και δαγκωμένα χείλη. Είναι ευκολοφόρετο και ταιριάζει σε όλα τα looks. Το όνομα από μόνο του (Craving) θυμίζει την επιθυμία και την πρόθεση να φιλήσεις τα χείλη που το φορούν, Το λατρεύω αυτό το χρώμα και το φοράω συνέχεια! Για να σχεδιάσω το sleeve εμπνεύστηκα από δύο διαχρονικά σύμβολα της γυναικείας θηλυκότητας, τα πόδια και τα χείλη. Είναι γυναικεία χαρακτηριστικά ομορφιάς, κομψότητας και στοιχειοθετούν τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.

2. H ομαδική έκθεση UNCHARTED που φιλοξενείται στο T.A.F


Υπάρχει άραγε η δυνατότητα μέσω της φωτογραφίας να εξερευνήσουμε ουσιαστικά και να χαρτογραφήσουμε «αντικειμενικά» μια περιοχή ή έναν τόπο; ‘Η τελικά πάντα θα καταλήγουμε σε μια καθαρά υποκειμενική καταγραφή; Το T.A.F. / The Art Foundation φιλοξενεί την ομαδική έκθεση “Uncharted”, η οποία εγκαινιάζεται την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 20.30 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεματικού προγράμματος του Athens Photo Festival 2017 με τίτλο “Still Searching”. Παράλληλα, στα δωμάτια του T.A.F / The Art Foundation θα παρουσιαστεί η έκθεση με τίτλο “New Found Self”.

3. Η σειρά αντηλιακών λαδιών Hei Poa


Η Hei Poa ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1988 με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες της Ταϊτής την ευκαιρία να πάρουν φεύγοντας, λίγες από τις γεύσεις και τα αρώματα του νησιού και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα παράδεισου στο σπίτι. Η σειρά περιλαμβάνει εξωτικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά στα οποία έχουν προστεθεί βιταμίνες, εκχυλίσματα από φρούτα, άνθη και μαργαριτάρια για να δημιουργηθεί μια πλήρης σειρά από μοναδικά προϊόντα ομορφιάς. Ξεχωρίσαμε το νέο συλλεκτικό λάδι HEI POA  PURE TAHITI MONOI OIL MORINGA, καθώς αποτελεί ένα ακόμη μυστικό των καλλονών της Ταϊτής, εισβάλλοντας στο πιο tropical μπουκάλι για να μας μεταφέρει στην Πολυνυσία, μετά από μια τροπική βροχή.  Με κίτρο και κάρδαμο για νότες κορυφής, γαρύφαλλο και ηλιοτρόπιο για νότες καρδιάς και βανίλια και πατσουλί για νότες βάσης το PURE TAHITI MONOI OIL MORINGA υπόσχεται να μας “ταξιδέψει” με τον πιο εξωτικό τρόπο.

4. Τα 5α γενέθλια που γιόρτασε το ελληνικό brand Sun of a Beach σε ένα τροπικό party


Χαλαρό mood διακοπών έφερε στο Κολωνάκι, η Sun of a Beach με τις αγαπημένες πετσέτες παραλίας. Το brand, που λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα υποδέχθηκε το καλοκαίρι παρέα με τους φίλους του με ένα χαρούμενο beach party στην ταράτσα του ολοκαίνουριου χώρου του στην οδό Καρνεάδου. Εκεί άπλωσε την πολύχρωμη… μπουγάδα της η Sun of a Beach πλημμυρίζοντας τον χώρο με τα φωτεινά και εξωτικά prints της, που για την περίσταση έντυσαν ως και τις chaises longues. Τα φρέσκα patterns της νέας συλλογής Sun of a Beach έδωσαν έμπνευση στο δυναμικό graffity με την υπογραφή του Cacao Rocks, που έγινε το wall of fame της βραδιάς φιλοξενώντας μόνο λαμπερά χαμόγελα. Ο ανερχόμενος graffity artist, που έχει ήδη γίνει γνωστός σε όλη την Ευρώπη, ολοκλήρωσε την τοιχογραφία του στη διάρκεια του party, δίνοντας στους καλεσμένους την ευκαιρία να δουν live την τεχνική του, ενώ δημιούργησε για αυτούς on the spot και custom τσάντες Sun of a Beach.

5. Το δερμάτινο backpack Faye mini του οίκου Chloé


Το απόλυτο boho αξεσουάρ φέρει το όνομα Faye mini και είναι ένα cloudy blue backpack από τον οίκο Chloé.  Συνδυάζεται με οποιοδήποτε σύνολο και αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις γυναίκες που αγαπούν τα ταξίδια και τις καλοκαιρινές εξορμήσεις!

More Stories
cq5dam.web.1280.1280 (5)
Miu Miu x Church’s
DIDÉE.GR