Quantcast
ξενώνας

Ξενώνας διατηρεί γραμμές σχεδιασμού από κλασικό αχυρώνα

Αναπαριστώντας ένα κλασικό υπόστεγο αχυρώνα με το εξωτερικό του σχήμα, το “The Barn” συνδυάζει το ρουστίκ φινίρισμά του με τις μοντέρνες λεπτομέρειες, δημιουργώντας έναν μοναδικό ξενώνα. Οι επενδύσεις που έχουν τοποθετηθεί είναι από ανακατασκευασμένο ξύλο αχυρώνα και από κέδρο, ενώ το εξωτερικό του διαθέτει μια παλιωμένη δομή.

Την ίδια στιγμή, το εσωτερικό του ξενώνα διηγείται μια διαφορετική ιστορία. Το ισόγειο λειτουργεί ως γκαράζ για τους ιδιοκτήτες με δυνατότητα τοποθέτησης μοτοσικλετών, ποδηλάτων και αυτοκινήτων αντικών. Ο ξενώνας The Barn αποτελείται από ένα δωμάτιο, μια κουζίνα και ένα γυμναστήριο, διατηρώντας την αισθητική ενός αχυρώνα με αναγεννημένα, δρύινα πατώματα, ένα ταβάνι από σανίδες και μεγάλες, συρόμενες πόρτες. Στο ένα άκρο της σοφίτας, ο ένας τοίχος αποτελείται εξ ολοκλήρου από τζάμι, πλημμυρίζοντας το εσωτερικό με φυσικό φως και πλαισιώνοντας την εκπληκτική θέα στα γύρω λιβάδια και το Teton Range.

Φωτογραφίες: Audrey Hall / Carney Logan Burke Architects

More Stories
SAINT LAURENT SUMMER24 HAILEY BIEBER 03 HR scaled
Hailey Bieber x Saint Laurent
DIDÉE.GR