Quantcast
παράθυρα

Μοντέρνος σχεδιασμός σε ολλανδική κατοικία

Η ομάδα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης της Powerhouse Company, σχεδίασε αυτό το σπίτι για μια οικογένεια με δύο παιδιά στην ανατολική ολλανδική πόλη Enschede, κοντά στα γερμανικά σύνορα. Το σπίτι των δύο ορόφων διαθέτει ένα εξωτερικό από σκούρα τούβλα, τα οποία χωρίζονται από τη χρήση μεγάλων παραθύρων. Στο πίσω μέρος του σπιτιού, οι μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες και τα παράθυρα εκθέτουν το εσωτερικό του σπιτιού, επιτρέποντας στο φυσικό φως να κατακλύσει την κατοικία. Το γυαλί αναδιπλώνεται γύρω από τις πλευρές του σπιτιού, επιτρέποντας θέα στον κήπο και στο δρόμο. Στο εσωτερικό, η οροφή και το δάπεδο αντανακλούν το φως και ένα τείχος από ξύλινα ντουλάπια παρέχει χώρο αποθήκευσης για την κουζίνα και την τραπεζαρία. Στο καθιστικό, οι μεγάλες γυάλινες πόρτες δημιουργούν έναν ενιαίο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο διαβίωσης.

More Stories
hwzD4mv6h6AwQtjPunZepi 1280 80.jpg
Οι Kariouk Architects υπογράφουν σχεδιαστικά το Forest Retreat στο δάσος του Οντάριο
DIDÉE.GR